تابلو برق ریتال برای محافظت و حفظ ایمنی از سیستم برق به کار میرود. این تابلو از آسیبهای احتمالی برق در برابر کاهش ولتاژ، اتصالات اشتباه، حوادث و خطرات برقی جلوگیری میکند. همچنین این تابلو برق امکان کنترل دقیق تجهیزات و مانیتورینگ را ایجاد میکند.
برای بهرهمندی از خدمات نصب، مونتاژ و ساخت تابلو برق ریتال، میتوانید با شماره تلفن 87700210 تماس حاصل فرمایید و سفارش خود را ثبت کنید.
طراحی و ساخت تابلو برق ریتال
طراحی و ساخت تابلو برق ریتال جزء تکنولوژیهای مدرن و پیشرفته در زمینه برق میباشد که، میتواند اطلاعات و دادههای مختلف را نمایش دهد. این تابلو عمدتا در محیط صنعتی و تجاری مورد استفاده است که توسط مجموعهای از قطعات الکترونیکی مدیریت میشود، و بهصورت هوشمند کنترل سیستم برق را انجام میدهند.
ابعاد تابلو سلول ریتال با توجه به نیاز کاربری ممکن است با ابعاد استاندارد مغایرت داشته باشد، بنابراین لازم است ابعاد مشخص را برای ساخت تابلو سلول ریتال براساس نیاز پروژه سفارش دهید. مجموعه نیک صنعت با بهرهمندی از تجهیزات مدرن و کارشناسان مجرب، ساخت تابلو برق را با ابعاد مورد نظر به درخواست مشتری انجام میدهد. جهت ثبت درخواست طراحی، ساخت و نصب تابلو برق ریتال با کارشناسان ما در نیک صنعت تماس بگیرید.
انواع طراحی تابلو برق ریتال
این تابلو برق در مدلهای مختلف طراحی میشود، که هر کدام کاربردهای مشخصی دارند. انواع تابلو برق ریتال شامل موارد زیر است.
- تابلو برق طرح ریتال دیواری: این تابلو بر سطح عمودی و دیوار نصب میشود. طراحی این تابلو شرایط نصب آن را در فضاهای محدود فراهم میکند. تابلو برق مدل دیواری ریتال، برای نشان دادن اطلاعات و همچنین کنترل تجهیزات برقی در محیط عمومی و مسکونی مورد استفاده قرار میگیرد. همچنین این تابلو در مدلهای CM و AE طراحی و تولید میشود. تابلو طرح ریتال دیواری، درابعاد مختلفی ساخته میشود، مدل CM عمدتا ابعاد بزرگتری دارد.
- تابلو برق ریتال طرح ایستاده: تابلو برق ایستاده به شکل عمود نصب میشود و بهعنوان واحدی مستقل در محیطهای مختلف به کار میرود. این تابلو برای نمایش دادهها و کنترل تجهیزات الکتریکی و برقی در کارگاهها، کارخانهها و محیطهای صنعتی کارایی دارد.
- تابلو برق اپراتوری طرح ریتال: شکل قرار گرفتن این تابلو برق بهصورت افقی است و در ارتفاع مناسب بهمنظور کنترل و نظارت توسط اپراتور در محیط، نصب میشود. جنس این تابلو برق بسیار مقاوم است و بهعنوان محور کنترل عملیاتی در کاربریهای گوناگون مانند صنایع ساخت خودرو و تولید انرژی به کار میرود.
مشخصات استاندارد تابلو برق ریتال
- تابلو برق یا همان تابلو سلول طرح ریتال دارای کلید وسط برای کوپلر، کلید کناری برای ورودی است.
- زمانیکه برق عمومی قطع شود، کلید وسط از طریق کوپلر وصل میشود و برق وسایل الکتریکی را فراهم میکند.
- در کنار این تابلو سلولهای خروجی قرار دارد. در صورتیکه خروجی زیاد شود باید به طرفین تابلو تعدادی سلول اضافه کرد.
- جمع آوری تابلو برق ریتال و طراحی آن بهصورتی است که؛ شینهها در پشت تابلو قرار دارد و به وسیله کابل فیوز یا سیم به شینه اصلی متصل میشوند.
- ضخامت استاندارد بدنه تابلو ریتال 5mm است و ضخامت درهای آن 2mm میباشد.
- رنگ استاندارد برای این نوع تابلو RAL7032 و RAL7035 است.
- شینه کاری تابلو در قسمت پشت آن انجام میشود و از مسیر زیر فیدرها به خروجی کلید و کلید اصلی به شینه اصلی متصل میشود.
اجزای تابلو برق ریتال
این تابلو از اجزا و قطعاتی تشکیل شده است که؛ بهصورت هوشمند و هماهنگ کار میکنند.
- مقاومت: مقاومتها برای محدود کردن جریان الکتریکی و کنترل کردن ولتاژ تابلو مورد استفاده قرار میگیرد. مقاومت از آسیب به تجهیزات الکتریکی و کابل جلوگیری میکند.
- مدار: مدار الکتریکی برای مدیریت اتصالات و سیگنال الکتریکی و ایجاد آن در تابلو بهکار میرود. و به تنظیم و کنترل تجهیزات کمک میکند.
- رله: رله بهعنوان سوئیچ الکتریکی برای کنترل تجهیزات برقی به کار میرود و به مانیتورینگ، تعامل سیگنال الکتریکی کمک میکند.
- نمایشگر: این قطعه تمام دادهها و شرایط تابلو را برای اپراتور نمایش میدهد. این دادهها شامل ولتاژ، جریان و وضعیت عملکرد تجهیزات است.
ویژگی تابلو سلول ریتال
- کیفیت در ساخت: در تولید این تابلو از مواد و متریال با کیفیت مانند فولاد ضد زنگ، آلومینیوم استفاده میشود که در شرایط سخت محیطی مقاوم است.
- دقت بالا: تابلو برق طرح ریتال دقت بسیار بالایی در کنترل و اندازه گیری جریان و ولتاژ دارد.
- امکانات و سطح ایمنی: این نوع تابلو سطح ایمنی بالایی دارد و در مواقع اضطراری چون حفاظت در مقابل کاهش ولتاژ، جریان اضافی، و حرارت متوقف میشود.
- طراحی براساس استانداردها: در طراحی و ساخت تابلو سلول ریتال نکات استاندارد رعایت میشود.
- مقاومت در مقابل شرایط محیطی: این تابلو در برابر شرایط سخت محیطی چون گرد و غبار، شوک مکانیکی، رطوبت مقاوم است.
- کنترل و مانیتورینگ: بعضی از این تابلو ها قابلیت کنترل و مانیتورینگ پیشرفته دارند که از دور قابل دسترسی است.
کاربردهای تابلو برق طرح ریتال
این تابلو برق صنعتی در محیطهای مختلف مورد استفاده قرار میگیرد. در ادامه بعضی از کاربردهای تابلو برق ریتال را بررسی میکنیم.
- صنایع فولاد و تولید فلز: برای مدیریت دستگاهها و تجهیزات الکتریکی، کنترل کردن کوره و سیستم فرایندی کاربرد دارد.
- صنعت پتروشیمی: در صنایع شیمیایی بهمنظور اجرا فرایند تولید و کنترل مواد شیمیایی از این تابلو استفاده میکنند.
- کارخانهها و واحد تولیدی: تابلو برق ریتال در محیطها برای توزیع برق به ماشین آلات و دستگاههای تولیدی، مخزنها و تجهیزات مختلف استفاده میشود.
- نیروگاه: برای مدیریت و کنترل کردن تولید و توزیع برق به شبکه و کنترل انواع تجهیزات اکتریکی در نیروگاهها از تابلو برق ریتال استفاده میکنند.
- معادن: در معادن برای کنترل و مدیریت دستگاههای الکتریکی، تجهیزات معدنی و پمپ کاربرد دارد.
- صنعت تولید غذا: قابلیت محافظت از تجهیزات برقی در صنایع غذایی و محیط مرطوب را دارد.
راههای ارتباطی نیک صنعت:
- شماره تماس: 87700210-021 (30 خط)
- واحد فروش: 09197872783
- واحد آموزش: 09197872786
- واحد تعمیرات: 09197872789
- واحد پروژه: 09197872784
- ایمیل: info@nicsanat.com
- آدرس شرکت: تهران، خیابان بهشتی، خیابان میرعماد، کوچه پیمانی(یازدهم)، پلاک 17
نظرات کاربران