پروژه پالایشگاه تولید گاز CO2
انجام خدمات نصب و راه اندازی پروژه پالایشگاه تولید گاز CO2 در نیک صنعت شرکت نیک صنعت
اطلاعات بیشتراجرای صفر تا صد خدمات انجام پروژه اتوماسیون صنعتی و برق صنعتی
نیک صنعت، مجری پروژه های اتوماسیون صنعتی و برق صنعتی
چرا اجرای پروژه اتوماسیون صنعتی مهم است؟ مراحل اجرای اتوماسیون صنعتی چگونه است؟ در این مقاله به بررسی این سوالات میپردازیم. همانطور که میدانید کنترل اتوماتیک و خودکار اتوماسیون صنعتی در بهروزرسانی خطوط تولید و افزایش راندمان آن نقش مهمی دارد. همچنین بهدلیل افزایش کیفیت و کارایی بالا، افزایش میزان حجم تولید فرایند، کاهش هزینهها و اطمینان محصول از اتوماسیون صنعتی استفاده میشود. پروژه اتوماسیون صنعتی مراحل زیادی در اجرا دارد.
مراحل اجرا اتوماسیون صنعتی شامل چندین مرحله است. این مراحل با توجه به نوع پروژه و صنعت آن و نیازهای پروژه تغییر میکنند. مراحل پروژه اتوماسیون بهصورت زیر است:
در ادامه به بررسسی هر کدام از آنها میپردازیم.
اولین گام در اجرا، باید نیاز مشتری را بهخوبی درک کنید تا بهترین پاسخ را به نیاز مشتری دهید. نیک صنعت مجری پروژه اتوماسیون صنعتی در انواع مختلف است و برای اجرا پروژه اتوماسیون صنعتی و کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان نیک صنعت تماس بگیرید.
باید مشتری و مهندسان با هم نیازهای پروژه و اطلاعات اولیه را بررسی کنند تا بتوانند روند پروژه را همسو با هدف مشتری پیش بروند. باید اطلاعات دقیق و مفیدی از روند فرایند سیتم کارخانه به دست آورند تا اطلاعات اولیه را جمع آوری کنند. بعد از بررسی نیاز پروژه و کارفرما، سپس کنترل کننده PID و پیکربندی کنترل را طراحی کنید. تجهیزات مورد نیاز پروژه همراه با مشخصات فنی آن را تهیه نمایید. دیتاشیت تمامی تجهیزات و دیاگرام ارتباطی را فراهم کنید. نقشههای نصب و ابزار دقیق، سیستم الکتریکی را طراحی نمایید.
بهصورتحضوری از پروژه همراه با اطلاعات اولیه بادید میکنید و قبل از هر کار عملی باید برای جمع آوری اطلاعات بیشتر حضوری بروید.
تهیه یک برنامه دقیق زمانی از اجرای پروژه اتوماسیون صنعتی و شروع آن را به کارفرما و مشتری ارائه دهید. مسائل مالی را با کارفرما مطرح نمایید. هزینه برنامه نویسی، هزینه نصب و راه اندازی، هزینه تجهیزات و قطعات اتوماسیون صنعتی و برق صنعتی را برآورد کنید و با کارفرما درمیان بگذارید و قرارداد را امضا کنید. با توجه با اطلاعات جمع آوری شده، لیست انواع سنسورها، شیرها و عملگرها، موتور و انواع تجهیزات ابزاردقیق را جمع آموری میکنید تا لیست محصولات اتوماسیون صنعتی و محصولات برق صنعتی را خریداری نمایید.
شرکت نیک صنعت ارائه دهنده انواع خدمات تابلو برق و برق صنعتی است. تابلو برق در یک کارخانه شامل چندیدن مدل میشود که دسته بندی تابلو برق با توجه به نوع فرایند پروژه میتواند به شرح زیر باشد. تابلو ورودی، تابلو کنترل، تابلو توزیع مصرف کننده تک فار و سه فاز، تابلو مارشالینگ، تابلو بانک خازنی یا اصلاح ضریب توان، تابلو چنج اور، تابلو قدرت الکترموتورها، تابلو روشنایی و … را شامل میشود. برای اجرای تابلو برق و انواع خدمات برق صنعتی با کارشناسان نیک صنعت تماس بگیرید. این طراحیها توسط نرم افزارهای مختلف ایپلن eplan، نرم افزار اتوکد AutoCAD، نرم افزار اتوکد الکتریکال AutoCAD Electrical اجرا میشود. مجری پروژه اتوماسیون صنعتی باید بهترین طراحی تابلو برق را به کارفرما ارائه دهد.
تابلو کنترل شامل چیدن قطعات اتوماسیون صنعتی و تجهیزات برق صنعتی و قدرت، شینه بندی، اندازه و چیدمان داکتها، چینش ترمینالهای قدرت و فرمان، چینش در و سینیهای تابلو برق را شامل میشود. برای اجرای انواع تابلو کنترل میتوانید با کارشناسان نیک صنعت تماس بگیرید.
تمامی قطعات مانند پی ال سی، ماژولهای ورودی و خروجی، اینورتر، منبع تغذیه، سافت استارتر، HMI و انواع تجهیزات برق صنعتی مانند کنتاکتور، کلید هوایی و… میباشد. تهیه انواع قاب و فریم مورد نیاز تابلو برق و تابلو کنترل، کابل، شینهها، ریل و ترمینال را شامل میشود. برای مشاوره پروژه اتوماسیون صنعتی با کارشناسان نیک صنعت تماس بگیرید.
مراحل مونتاژ تابلو برق میتوان به اندازه گیری سینی و در تابلو، نصب ریلها و داکتها، وایرینگ و سیم کشی قدرت، وایرینگ و سیم کشی فرمان، مرتب سازی و قاب تابلو برق اشاره کرد.
در این مرحله مهندسان شروع به برنامه نویسی PLC و مانیتورنیگ میکنند. این برنامه نویسی شامل پیکربندی شبکه و سخت افزار، نوشتن زیر توابع و توابع اصلی، تست و شبیه سازی در محیط شبیه سازی برنامه و سیمولیشن را میشود.
از اتوماسیون صنعتی میتوانید در تمامی کارخانهها و کارگاههای تولیدی مانند سیستمهای سرمایشی و گرمایشی، صنایع بسته بندی و چاپ، صنایع نساجی، معادن و فلزات، صنایع مواد غذایی و دارویی، صنایع شیمیایی، آب و فاضلاب، صنایع خودروسازی و قطعات خودرو، بالابر و آسانسور، صنایع حمل و نقل ناوبری کشتی و هواپیما و … استفاده میشود. اندازه گیری انواع پارامترها مانند دما، فشار، جریان و … با توماسیون صنعتی برق صنعتی بسیار آسان میشود. براساس نوع کاربری اتوماسیون صنعتی، اجرا پروژه اتوماسیون صنعتی متفاوت است.
پروژه اتوماسیون صنعتی با توجه به نوع آن، دارای کاربری و ویژگیهای متفاوتی است. با توجه به پیچیدگی پروژه، اتوماسیون صنعتی زیر دستههای متفاوتی را دارد که شامل اتوماسیون صنعتی ثابت، اتوماسیون صنعتی با قابلیت برنامه ریزی و اتوماسیون صنعتی انعطاف پذیر میشود.
انجام خدمات نصب و راه اندازی پروژه پالایشگاه تولید گاز CO2 در نیک صنعت شرکت نیک صنعت
اطلاعات بیشترپروژه راهاندازی کنورتر 350 تنی پروژه کونورتور 350 تنی اجرا شده توسط گروه فنی مهندسی
اطلاعات بیشترشرح پروژه نساجی تندیس کاشان در ادامه تصاویر یکی از پروژه های بزرگی که توسط شرکت
اطلاعات بیشتر