تعمیر پی ال سی DVP-SA2 دلتا
تعمیر پی ال سی Delta سری DVP-SA2 به نسبت تعویض و
برای بهرهمندی از خدمات تعمیر PLC دلتا، با شماره تلفن 87700210-021 تماس بگیرید.
تعمیر پی ال سی Delta سری DVP-SA2 به نسبت تعویض و
در صورتی که نیاز به مشاوره فنی در تمامی زمینههای فروش، تعمیرات، آموزش و انجام پروژه دارید، میتوانید با کارشناس مربوطه در آن بخش، در ارتباط باشید.
همچنین در صورتی که هر سوال فنی درمورد تجهیزات اتوماسیون صنعتی، ابزار دقیق و برق صنعتی دارید میتوانید با ما در ارتباط باشید.
در صورتی که به دنبال خرید تجهیزات اتوماسیون صنعتی، ابزار دقیق و برق صنعتی هستید، میتوانید با شمارههای زیر در ارتباط باشید:
شما میتوانید تجهیزاتی نظیر انواع پی ال سی، درایو، HMI، سروو، سنسور، فلومتر، کنتاکتور، انواع کلیدهای صنعتی، موتور القایی و گریبکس، انواع پمپ و … را با بهترین قیمت و به همراه گارانتی شرکتی معتبر خریداری نمایید.
مجموعه فنی مهندسی نیک صنعت برگزار کننده انواع دورههای تجهیزات صنعتی به صورت کاملا تخصصی و پروژه محور از برندهای مطرح نظیر زیمنس، اینوت، دلتا و فتک میباشد، دورههای این مجموعه به صورت زیر میباشند:
برای ثبت نام در دورههای آموزشی نیم صنعت با شمارههای زیر در ارتباط باشید:
در صورتی که تجهیزات صنعتی شما دچار مشکل شده باشند و نیاز به خدمات تعمیرات داشته باشند، شما میتوانید تجهیز معیوب شده را برای واحد تعمیرات مجموعه ارسال نموده و در اولین فرصت اقدام به تعمیر تجهیز خود کنید
شرکت نیک صنعت، با تکیه بر تیم متخخصان فنی، انواع خدمات اجرای پروژههای صنعتی را برعهده میگیرد، که از جمله این خدمات میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
تمیز نگهداشتن محیط قرارگیری PLC دلتا جزء مواردیاست که برای افزایش عمر دستگاه باید به آن توجه شود، زیرا ورود ذرات خارجی ریز، گرد و خاک باعث آسیب دیدن برد دستگاه شده و صدمات بسیاری را به پی ال سی وارد میکند. تعمیرات پی ال سی DELTA با بررسی دقیق و عیب یابی اولیه در شرکت نیک صنعت توسط مهندسان فنی ما در سریعترین زمان انجام میشود. پی ال سی به دو مدل تقسیم میشود. مدل اول کامپکت میباشد که در این مدل دستگاه بهصورتی است که ورودی و خروجیهای ثابتی دارد یعنی نمیتوان به این مدل کارت ورودی یا خروجی اضافه نمود. مدل دوم ماژولار میباشد که در این مدل میتوان به دستگاه کارتهای مختلف ورودی و خروجی متصل نمود که امکان گسترش کارت وجود دارد. این مدل را قبلتر به دو مدل رله ای و ترانزیستوری تقسیم کردیم که در برندهای دیگر مثل زیمنس خروجی تریاکی نیز موجود دارد. این درایو با ساختار مناسب در کشور تایوان طراحی و تولید شده است، این دستگاه در انواع کاربریها چون، کنترل کردن نوار نقاله، دستگاه سیم پیچی و دستگاه ریسندگی و… استفاده میشود. PLC دلتا در انواع صنایع بهصورت کاملا پیشرفته کار میکند و قیمت مناسبی دارد. عیب یابی اولیه پی ال سی DELTA در شرکت نیک صنعت رایگان انجام میشود و با درخواست تعمیر از طرف شما تعمیرات plc دلتا توسط کارشناسان فنی و مجرب ما انجام میگیرد و بعد از اتمام تعمیر و تست سلامت دستگاه بهصورت رایگان برایتان ارسال خواهد شد.
مجموعه نیک صنعت، صفر تا صد خدمات تعمیر تجهیزات صنعتی همراه با عیب یابی کاملا رایگان ارائه میدهد، برای ثبت درخواست تعمیرات، با شماره تلفن 87700210-021 تماس حاصل فرمایید.
021-87700210
شرکت نیک صنعت با بیشتر از 10 سال سابقه در زمینه تعمیرات، پروژه، آموزش و فروش و راهاندازی در زمینه اتوماسیون صنعتی فعالیت دارد، تعمیر پی ال سی delta با هر نوع اختلالی درعملکرد دستگاه همچون، قطع شدن اتصالات، اشکال در اتصال کارت ورودی و خروجی و… کاملا تخصصی توسط مهندسان فنی و با تجربه ما در زمان کوتاه انجام میگیرد. PLC دلتا بهعنوان یک سیستم کنترل کننده، کاربردهای مختلفی در زمینه اتوماسیون صنعتی دارد.
دربرچسب بالا قسمت مدل دستگاه عنوان شده که PLC دلتا سری DVP است، ورودی و خروجی PLC بهصورت 6DI+2DO+2AL+2AO است، از سری SX برق ورودی را از روی عدد 11 میتوان فهمید که DC است و به همین صورتی که در شکل نوشتاری فوق مشاهده میکنید در قسمت انتهای مدل، خروجی دستگاه مشخص است که به چه صورت است، خروجی این مدل که T نوشته شده است به معنی ترانزیستوری بودن دستگاه میباشد و مدل دیگر که رله ای است با حرف R نمایش میدهند.
در شکل بالا نیز باتری پی ال سی و کانکتور باتری و درپوش را مشاهده میکنید و این نکته را در نظر داشته باشید که در صورت نیاز به تعویض باتری back up آن را در کمتراز 3 دقیقه میتوانید تعویض باتری را انجام دهید.
در مدارات زیر قسمت خروجی دو مدل پی ال سی از لحاظ خروجی را با یکدیگر بررسی خواهیم کرد.
در قسمت بالا بررسی دو مدل خروجی پی ال سی را داشتیم و همینطور مزایا نسبت به یکدیگر را مورد بررسی قرار دادیم و در ادامه میخواهیم که مزیت plc با رله را مورد بحث قرار دهیم.
ایراد مدارات قدیمی و رله ای و مزایای مدارات دارای plc عبارتند از، اشغال کردن فضای بیشتر نسبت به سیستم اتوماسیون با plc، عیب یابی سخت تر، وقتگیری بیشتر برای پیدا کردن مشکل مدار فرمان،
نویزپذیری در سیستم plc بسیار کمتر از رله ای است، پیچیدگی بر خلاف مدار فرمان رلهای که در مدار دیده میشود ولی در پی ال سی داخل نرم افزار پیچیدگی صورت میگیرد و دیگردر مدار سخت افزاری تغییر صورت نمیگیرد، صورت پاسخگویی بالاتر، ابعاد کوچکتر، دقت بالا و ایمنی بالاتر، انعطاف پذیر بودن پی ال سی در مدارات پیچیدهتر، امکان اتصال شبکه در پی ال سی ها قادر به خواندن انواع و اقسام ورودی آنالوگ و دیجیتال و ورودی با فرکانس های بالا، تغییرات سیستم از تاخیر در وصل کردن و قطع کردن یا انجام فرآیندهای مختلف و نمایش آن بهصورت آنلاین در نرم افزار WPLSOFT و همینطور امکان نمایش در نمایشگرهای صنعتی (HMI) و صدها کار دیگر که با سیستمهای قدیمی رلهای امکان انجام آن بسیار سخت بوده و در مواردی شاید غیر ممکن باشد، قادر به انتقال دیتا به ادوات مختلف HMI و رله و… است.