تعمیر اینورتر کیوما

اینورتر کیوما چینی به گونه‌ای طراحی شده است که مخصوص بالابر و آسانسور است. این کیوما در رنج‌های توانی متفاوتی تولید و طراحی می‌شود. کنترل دور موتور کیوما در دو مدل OPEN و CLOSE ساخته می‌شود. در اینجا دلایل خرابی اینورتر کیوما، مراحل عیب یابی درایو کیوما را توضیح می‌دهیم و همچنین نکات ایمنی و روش‌های نگهداری از اینورتر OMA را شرح می‌دهیم. تا انتها با ما همراه باشید.

تعمیر اینورتر 7000 EL کیوما

نحوه عیب یابی و تعمیر درایو کیوما

اولین مرحله از تعمیر اینورتر کیوما، شناسایی خطاها و خرابی‌های درایو است. با بروز هر خطا، باید دلایل زیادی را بررسی کرد تا دلیل اصلی ایجاد خطا و خرابی شناسایی شود. ابتدا باید بدانید با برخی از خطاها می‌توان درایو را ریست کرد تا به کار خودش ادامه دهد اما نادیده گرفتن برخی از خطاها می‌تواند آسیب جدی به درایو کیوما وارد کند. بهتر است با هر آلارم و خطا، مشکلات را رفع نمایید تا هزینه‌های خرابی و تعمیرات زیاد نشود.

عیب یابی درایو باید با توجه به نکات ایمنی و استانداردهای لازم اجرا شود. برای انجام آزمون سرد و گرم، تست‌های عایقی برای پل دیود و IGBT باید حتما درایو را خاموش کنید. درهنگام اقدام به تعمیر یا نصب اینورتر کیوما از قطع بودن جریان برق ورودی مطمئن شوید و تا زمانی‌که اینورتر به‌صورت کامل خاموش نشده است؛ کابل‌های متصل به اینورتر را قطع یا وصل نکنید. حداقل باید 10 دقیقه از خاموش بودن اینورتر بگذرد تا خازن‌های لینک dc به‌صورت کامل دشارژ و تخلیه شوند.  در غیر این صورت احتمال وقوع آتش سوزی و برق گرفتگی به وجود می‌آید.

آیکون ثبت درخواست تعمیرات نیک صنعت

ثبت درخواست تعمیرات

مجموعه نیک صنعت، صفر تا صد خدمات تعمیر تجهیزات صنعتی همراه با عیب یابی کاملا رایگان ارائه می‌دهد، برای ثبت درخواست تعمیرات، با شماره تلفن 87700210-021 تماس حاصل فرمایید.

021-87700210

دلایل خرابی اینورتر کیوما

خرابی اینورتر کیوما می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد که رایج‌ترین این خرابی‌ها، عدم استفاده درست و اصولی از اینورتر و دیگر تجهیزات صنعتی است. توجه به سرویس دوره‌ای می‌توان بسیار از آسیب‌های پیش‌بینی نشده جلوگیری کند. در ادامه به رایج‌ترین خرابی های درایو کیوما می‌پردازیم:

فرسودگی خازن

یکی از بیشترین آسیب‌هایی که در اینورترها اتفاق می‌افتد خرابی خازن‌ها می‌باشد؛ به دلیل اینکه خازن‌ها طول عمر مشخصی دارند و پس از گذشت مدت زمان مجاز استفاده از خازن، دیگر کار نمی‌کند. به دلیل وابسته بودن اینورتر به این المان مهم برای تهیه برق جریان مستقیم کل مجموعه اینورتر از دسترس خارج می‌شود.

استفاده بیش از حد و غیر اصولی از درایو QMA

بیشتر مواقع خرابی و آسیب اینورتر به دلیل استفاده بیش از حد از دستگاه است. استفاده بیش از حد از این اینورتر کیوما باعث خرابی و کاهش طول عمر اینورتر QMA می‌شود.

افزایش ولتاژ

از دلایل دیگر خرابی اینورتر می‌توان به افزایش ولتاژ ناگهانی و بیش از حد توان دستگاه اشاره کرد. اینورترها برای یک رنج خاصی از دامنه ولتاژ طراحی و ساخته می‌شوند و ولتاژ بیش از حد ظرفیت اینورتر می‌تواند باعث آسیب جدی به دستگاه می‌شود.

اضافه بار

این علت خرابی زمانی اتفاق می‌افتد جریان بیشتر از داده‌های موجود دستگاه وارد آن می‌شود و می‌توان آسیب‌‍‌های جدی و اساسی به اینورتر شما وارد نماید.

تهویه و خنک سازی اینورتر

عدم نصب و راه‌اندازی درست و اصولی اولین قسمتی است که می‌تواند باعث آسیب جدی تا حد سوختگی شود اینورتر شود عدم تهویه درست و توجه نکردن به مسیر خنک سازی اینورتر و مسدود بودن مسیر می‌توان به سرعت اینورتر شما را از رده خارج نماید.

شل شدن کابل‌ها و اتصالات نادرست

ترمینال‌ها مربوط به بخش قدرت و بخش کنترل درایو کیوما است که بخش ورودی دارای سه ترمینال R,S,T و سه فاز خروجی موتور دارای سه فاز U,V,W است. B1,B2 برای مقاومت ترمز است و الباقی ترمینال‌ها نیز برای قسمت کنترلی است. در اکثر مواقع در تعمیر درایو با اتصالات و کابل کشی‌های اشتباه مواجه می‌شویم. این صفحه کلید برای تنظیم پارامتر، خواندن وضعیت داده‌ها و افزودن دستورات کنترلی استفاده می‌شود.

نصب و راه اندازی نادرست درایو QMA

اگر قبل از نصب اینورتر کیوما، دفترچه راهنما و منوال را مطالعه نکنید، خرابی‌های جبران ناپذیری را به‌دنبال دارد. دما محیط نصب درایو کیوما باید بین 0 تا 40+ درجه سانتی‌گراد باشد و اگر دما بیشتر از این مقدار معین است، مقدار جریان نامی و همچنین راندمان و بازدهی درایو پایین می‌آید. فاصله استاندارد اینورتر با سیستم‌های حفاظتی رعایت کنید و حداقل 12 اینچ فاصله بین درایو با دیگر تجهیزات، ضروری است. در اینورترها از قطعات الکترونیکی بسیار حساس به الکتریسته ساکن استفاده می‌شود. می‌توانند باعث آسیب به اینورترها بشوند برای همین در هنگام نصب و راه اندازی حتما از دستکش زد استاتیک استفاده نمایید.

تعمیر درایو کیوما در سری‌های مختلف

برند کیوما (QMA) درایوهای خود را از رنج 0.4 کیلووات تا 315 کیلووات در بازارعرضه کرده است. دلایل خرابی درایو کیوما به عوامل مختلف و شرایط مخیطی اینورتر بستگی دارد و دما محیط در عملکرد و کارکرد اینورتر کیوما بسیار تاثیر گذار است. هزینه تعمیر درایو کیوما نسبت به خرید و قیمت درایو کیوما اقتصادی‌تر است. بررسی خطاهایی که در این درایو رخ می دهد و نحوه برطرف کردن آن را با یکدیگر را در این مقاله بررسی می‌کنیم. قبل از شروع این مطالب به انواع مختلف این برند اشاره می‌کنیم که عبارت هستند از:

  1. درایو QMA سری Q1000
  2. اینورتر کیوما سری Q7000EL
  3. درایو کیوما سری Q8000
  4. اینورتر QMA سری Q9000
تعمیر اینورتر کیوما

نحوه کارکرد کیپد اینورتر کیوما در زمان خرابی

کی پد اینورتر QMA به صورت زیر است و کلیدهای آن به صورت زیر باید عمل کرد:

  • PRG : برای برنامه‌ریزی درایو استفاده میشود و برای برگشتن به منوی اولیه دو ثانیه باید نگه دارید.
  • ESC: این کلید برای خارج شدن از منوی برنامه ریزی استفاده میشود.
  • RESET: این کلید برای ریست کردن هشدارها و آلارم ها است.
  • کلید فلش روبه بالا : برای افزایش دادن پارامترها و مقادیر قابل برنامه ریزی است.
  • کلید فلش روبه پایین : برای افزایش دادن پارامترها و مقادیر قابل برنامه ریزی است.
  • کلید فلش رو به راست : برای انتقال دادن به راست یا همان شیفت دادن است.
  • REV/FRW : برای چپ گرد یا راست گرد شدن موتور مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  • ENTER: برای وارد کردن مقادیر داخل پارامتر مورد استفاده قرار می‌گیرد .
  • RUN: کلیدی است که برای استارت زدن دستگاه استفاده می‌شود.
  • STOP: کلیدی است که برای استپ کردن دستگاه استفاده می شود.

70% صرفه جویی در هزینه‌ها با تعمیر درایو کیوما

راه‌های ارتباطی نیک صنعت

  • شماره تماس: 87700210-021 (30 خط)
  • واحد فروش: 09197872783
  • واحد آموزش: 09197872786
  • واحد تعمیرات: 09197872789
  • ایمیل: info@nicsanat.com
  • آدرس شرکت: تهران، خیابان بهشتی، خیابان میرعماد،کوچه پیمانی (یازدهم)، پلاک 17

مراحل عیب یابی و تعمیر درایو کیوما در نیک صنعت

نیک صنعت با بیش از یک دهه سابقه در بخش اتوماسیون صنعتی و ابزار دقیق و انجام فعالیت‌های مختلف مانند فروش تجهیزات صنعتی، تعمیرات، آموزش و انجام پروژه گوناگون، یکی از بهترین گزینه‌های شما برای هرگونه خدمات مربوط به اتوماسیون صنعتی است. از جمله فعالیت‌های گروه فنی مهندسی نیک صنعت، تعمیرات اینورتر QMA است.

01 آیکون مشتری ارسال درایو معیوب توسط مشتری در این بخش مشتری درایو کیوما معیوب خود را به واحد تعمیرات شرکت نیک صنعت ارسال می‌نماید.
02 آیکون عیب یابی عیب یابی دستگاه به‌صورت رایگان عیب یابی دستگاه به‌صورت رایگان انجام می‌شود و سپس هزینه تعمیر اینورتر کیوما به مشتری اعلام می‌شود.
03 آیکون تعمیرات دستگاه شروع پروسه تعمیر درایو کیوما در این مراحل خدمات عیب یابی و تعمیر درایو QMA توسط متخصصان تعمیرات مجموعه انجام می‌شود.
04 آیکون تست تست نهایی دستگاه پس از اتمام پروسه تعمیرات، تست نهایی اینورتر انجام می‌شود تا از عملکرد صحیح دستگاه اطمینان حاصل گردد.
05 آیکون ارسال ارسال رایگان برای مشتری اینورتر کیوما تعمیر شده به‌صورت کاملا رایگان توسط مجموعه برای مشتری محترم ارسال می‌گردد.

خطاهای اینورتر کیوما

انواع خطا درایو و رفع عیب آن در تعمیر اینورتر کیوما را بررسی کنید. برای خطاهای به وجود آمده و رفع عیب آن‌ها، اهمیت بسیار زیادی دارد.

UV DC BUS UNDERVOLT

علت:

ولتاژ جریان مستقیم مدار اولیه کمتر از سطح تشخیص نمونه بردار است . کنتاتور مدار اولیه باز است و یا میزان سطح ولتاژ ورودی کم است که میزان ولتاژ خط دی سی افت کرده است.

اقدامات لازم:

ابتدا باید مقدار ولتاژ ورودی را بررسی و اندازه گیری کنید اگر اوکی بود مقدار ولتاژ خط دی سی را اندازه گیری کرده اگر اوکی نبود برای تعمیر لازم است تا درایو خود را به تعمیرکار مورد اطمینان بسپارید.

UV2 UNDER FAULT

علت:

افت ولتاژ در ناحیه مدار کنترل درایو از میزان ولتاژی که باید نمونه گیر ببیند کمتر است.

اقدامات لازم:

چک و بررسی ولتاژهای قدرت و وایرینگ آن و در ادامه سطح و مقدار ولتاژ قدرت سیستم درایو را بررسی میکنید ببینید که نرمال هست یا خیر.

UV3 UNDERVOLT FAULT

علت: خطایی که در کنتاکتورهای الکترومغناطیس پیش می‌آید و اینکه کنتاکتور مدار اولیه باز شده که این خطا بوجود آمده است.

اقدامات لازم: بررسی علت قطع کنتاکتور و خود کنتاکتور در صورت داشتن مشکل برطرف کنید. در غیر اینصورت درایو را به تعمیرگاه ارسال نمایید.

OC OVER CURRENT

علت: جریان کشی بیش از حد مجازی که باید از درایو کشیده شود.

اقدامات لازم: بررسی مقاومت سیم های موتور و عایق بندی موتوری که به دستگاه متصل است. زمان افزایش فرکانس موتور و کاهش فرکانس موتور را بیشتر کنید در غیر این دو صورت درایو را به واحد تعمیرات نیک صنعت بسپارید.

OV OVER VOLTAGE

علت: زمانی که ولتاژ جریان مستقیم که از مدار اولیه میگذرد بالاتر از سطح حدپایین باشد در 220 ولت : زیر 400 ولت و در 440 ولت : زیر 800 ولت می‌باشد.

اقدامات لازم: افزایش دادن زمان Deceleration و مقاوت ترمز و کنترلر یونیت ترمز را بارگذاری کنید.

GF GROUNDING

علت: جریان زمین خروجی دستگاه بیش از 50 درصد جریان نامی است.

اقدامات لازم : اولین کاری که باید انجام بدید چک کردن عایق بندی و مقاومت سیم پیچ های موتور. بررسی کابل های موتور که بین درایو وموتور متصل شده که آسیب ندیده باشند.

SC اتصال کوتاه بار اتفاق افتاده است.

علت: اتصال کوتاه بار اتفاق افتاده است.

اقدامات لازم: اقدام اولیه در این جور مواقع سمت موتور و بار است که مقاومت و عایق بندی موتور بررسی کنید.

PUF فیوزدستگاه سوخته است

علت: فیوزدستگاه سوخته است و علت های متعددی باعث این موضوع خواهند شد که یکی از آنها ترازیستور اولیه مدار و خود فیوز است.

اقدامات لازم: ابتدا بررسی که فیوز سوخته یا نه و سپس میزان اضافه بار و اتصال کوتاه یا گراند فالت در خروجی رخ نداده باشد.

‌OH1 HEATSNKMAX TEMP

علت: دمای بیش از حد هیت سینک درایو و عدم خنک سازی دستگاه توسط ادوات خنک سازی و یا کثیفی بیش از حد روی هیت سینک

اقدامات لازم:

1-بررسی میزان کثیفی هیت سینک

2-بررسی روشن بودن فن و درست کار کردن آن

3-سالم بودن سنسور دما

OL1 MOTOR OVERLOAD

علت: اضافه بار در بخش خروجی موتور رخ داده است.

اقدامات لازم: کم کردن بار اضافی و بررسی مجدد دستگاه.

OL2 INVERTER OVERLOAD

علت: جریان کشی بیش از حد خود اینورتر رخ داده است.

اقدامات لازم: کم کردن بار اضافی و افزایش زمان ACCELERATION

OL3 OVER TORQUEDE T1

علت: پاسخ دستگاه با توجه به پارامترهای p6-01,p-03 که تنظیم کردید اتفاق خواهد افتاد و وقتی پارامتر p6-02 هر مقداری تنظیم شده باشد میزان گشتاور و جریان با توجه به آن زیاد می باشد.

اقدامات لازم: کاهش میزان بار در خروجی دستگاه.

CF CONTROL FAULT

علت: در حالت بدون PG VECTOR موتور استارت و پس از 3 ثانیه محدودیت گشتاور ادامه دارد تا موتور بایستد.

اقدامات لازم: بررسی و تنظیم پارامترهای موتور که آیا بدرستی وارد شده است یا خیر.

PF فازهای ورودی مشکل دارد.

علت: فازهای ورودی مشکل دارد و یا اینکه یکی از فازها با بقیه بالانس نیست و این فالت رخ می دهد.

اقدامات لازم: ترمینال برق ورودی و میزان ولتاژ ورودی را مورد بررسی قرار دهید.

LF OPEN-PHASE LOAD

علت: برق خروجی درایو دچار افت و یا قطع شده است.

اقدامات لازم: ترمینال خروجی و مقاومت سه فاز موتور را مورد بررسی قرار دهید.

OPR OPER DISCONNECT

علت :اپراتور در زمان روشن بودن و مد استارت دستگاه ارتباطش قطع شده است.

اقدامات لازم: اتصال اپراتور و درایو را مورد بررسی قرار دهید.

ERR EEPROM

علت: برد کنترل نمیتواند مقادیر اولیه درEEPROM را پارامتردهی کند.

اقدامات لازم: برد کنترل را تعویض کنید.

BUS خطا انتقال که انتقال فرمان استارت را نمیتواند دریافت کند.

علت: خطای انتقال که انتقال فرمان استارت را نمیتواند دریافت کند.

اقدامات لازم: سیگنال و کانال انتقالی دیتا را مورد بررسی قرار دهید.

لوگو شماره تلفن

نیک صنعت

مشاوره رایگان تعمیر درایو کیوما

tel:021-87700210
01هزینه عیب یابی و دریافت لیست خطاهای اینورتر کیوما چه قدر می‌شود؟

هزینه عیب یابی اینورتر کیوما در شرکت نیک صنعت کاملا رایگان است و بعد از عیب یابی، یک گزارش از خرابی و لیست خطاها به صورت رایگان برای شما ارسال می‌شود. در این وضعیت می‌توانید برای تعمیر یا تعویض درایو راحت‌تر تصمیم گیری کنید.

02چگونه از وضعیت و مراحل تعمیر درایو کیوما مطلع شویم؟

کافی است با کارشناسان واحد تعمیرات تماس بگیرید تا از وضعیت درایو خود مطلع شوید.

03هزینه تعمیر اینورتر کیوما چه قدر می‌شود؟

با توجه به میزان خرابی‌ها و خطاها، هزینه تعمیرات اینورتر کیوما تغییر می‌کند.

04چگونه درخواست تعمیرات اینورتر کیوما را ثبت کنیم؟

ساده‌ترین راه برای ثبت درخواست تعمیرات این است که با کارشناسان نیک صنعت تماس بگیرید.

05آیا تعمیر اینورتر QMA شامل گارانتی می‌شود؟

قطعات تعویض شده در اینورتر کیوما دارای ضمانت و اصالت کالا هستند و گارانتی قطعات اورجینال برای شما ارسال می‌شود.

نظرات کاربران

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “تعمیر اینورتر کیوما”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید

سبد خرید شما خالی است.