تعمیر درایو SY5000 سانیو
درایو SY5000 سانیو، در تشخیص خطا بسیار دقیق است.
تعمیر اینورتر سانیو و عیب یابی رایگان + لیست خطا درایو Sanyu
درایو SY5000 سانیو، در تشخیص خطا بسیار دقیق است.
درایوها یا همان اینورترهای طراحی شده شرکت سانیو امکان رقابت با اینورترها و ادوات اروپایی را دارا می باشد و با در نظر گرفتن کیفیت بسیار خوب دارای قیمت مطلوب و اقتصادی هستند. اینورترهای سانیو به دلیل دقت محاسباتی و همچنین قیمت مناسب بیشتر برای کاربری هایی سنگین کار مثل ماشین سازها با تیراژ بالا می باشد. درایو سانیو ساخت کشور ژاپن، از رنج توانی 0.4 تا 280 کیلووات می باشد که در دو نوع سه فاز و تک فاز ارائه می شود.شرکت سانیو را می توان یکی از پیشتازان اتوماسیون صنعتی دانست که تحت نظر سانو ژاپن تاسیس و فعالیت دارد. این شرکت با ارائه محصولات با کیفیت بالا و قیمتهای مناسب توانسته است که در بازارهای جهانی نیز سهم بزرگی را داشته باشد. زیرا که کلیه محصولات این برند من جمله درایوهای آن به کشورهایی چون آمریکا، انگلستان و فرانسه و ایران و غیره صادر میگردد. شرکت نیک صنعت در زمینه تعمیر درایو سانیو ژاپن فعال است. این شرکت با تجربهای بیش از یک دهه فعالیت بر روی تعمیرات انواع درایوها از برندهای مختلف و سازندگان گوناگون کشورهای چینی و اروپایی کار میکند. از مراحل تعمیر در شرکت ما عیب یابی و مشاوره رایگان است که توسط واحد فنی شرکت ارائه میشود. در صورتی که درایو شما دچار مشکل شده باشد برای حل و تعمیر آن کافی است با کارشناسان فنی شرکت تماس بگیرید. همکاران این بخش قادرند که درایوهای شما را در کمترین زمان با بیشترین دقت و کیفیت مورد بررسی و تعمیر قرار دهند.
مجموعه نیک صنعت، صفر تا صد خدمات تعمیر تجهیزات صنعتی همراه با عیب یابی کاملا رایگان ارائه میدهد، برای ثبت درخواست تعمیرات، با شماره تلفن 87700210-021 تماس حاصل فرمایید.
021-87700210در نظر داشته باشید که معمولا درایوها بعد از قطع برق ورودی انرژی الکتریکی را در خود حفظ میکنند و ترمینالهای آن نیز به دلیل برقی که در خود دارند تا دقایقی پس از قطعی میتوانند منجر به برق گرفتگی شوند. لذا رعایت نکات ایمنی در هنگام تست درایو و تعمیر درایو سانیو بسیار ضروری است. برای اطمینان از خرابی و نیاز به تعمیر درایو بهتر است که مراحل زیر انجام شود:
قطعهای نیمه رسانا که جهت کنترل مدار قدرت کاربرد دارد. تریستورها قدرت سوئیچ ولتاژ بالا داشته و طوری طراحی شدهاند که در برابر ولتاژهای معکوس مقاومت نشان میدهند. اگر ولتاژ اعمالی بیشتر از حد توان و ظرفیت قطعه باشد و یا به صورت آنی این مقدار افزایش پیدا کند، موجب سوخته شدن تریستورها میگردد.
اساسا کار پل دیود یکسوسازی جریان است به این صورت که پل دیودها در ورودی اینورتر قرار میگیرد و ولتاژ AC را به ولتاژ DC و در انتها به جریان مستقیم تبدیل میکند.
در ساختمان اصلی IGBT ترکیبی از ترانزیستور و ماسفت وجود دارد. این قطعهها در این بخش بهطوری با یکدیگر تلفیق شدهاند که موجب ایجاد تغییرات در ولتاژ و جریانهای بالا میشوند. ضمن آن که سوئیچ زنی سریع جهت تغییرات فرکانسی، ولتاژی و کنترل نهایی در خروجی نیز در این بخش رخ میدهد.
از اجزای مهم در اینورترها برد درایو یا برد اصلی آن است که وظیفه آن انتقال فرمان به بخشهای کنترل دور فرکانس است. به این صورت که به تمام اجزای تشکیل دهنده درایو فرمان فعالیت یا توقف را میدهد. اگر این قسمت دچار آسیب شود باید فورا برای تعمیر اینورتر سانیو اقدام نمود. بخشهای مهمی بر روی این قطعه وجود دارد که یکی از آنها پردازنده یا CPU اینورتر است.
اولین مرحله بررسی اتصالات صحیح موتور الکتریکی و ترمینالهای آن میباشد. به طوریکه خروجی درایو به موتور الکتریکی و وردی آن نیز به منبع تغذیه اصلی متصل باشد. ممکن است که این اتصالات قطع شده و یا نصب آنها به نادرستی انجام شده باشد. از دیگر مواردی که ممکن است برای درایو شما رخ دهد شل بودن اتصالات است و یا به دلیل وجود ارتعاشات اتصالات نیز به تدریج شل شوند. به همین جهت پیش از باز کردن خود درایو، اتصالات ورودی و خروجی درایو را باید مورد بررسی قرار داد.
مرحله دوم جهت اطمینان از خرابی اینورتر، تست پل دیودی و IGBT میباشد. پیش از برقرار کردن درایو فرکانس متغیر باید بخشهای ورودی و خروجی اینورتر تست شوند. در صورتی که اتصال کوتاه در بخش ورودی درایو و یا خروجی درایو وجود داشته باشد با متصل کردن برق به درایو، درایو شما آسیب بیشتری خواهد دید. به همین جهت پیش از اعمال ولتاژ به پل دیود و ای جی بی تی درایو، باید تست صحیح بخش ورودی و خروجیها انجام شود. در صورتی که اتصال کوتاه وجود داشته باشد باید درایو را جدا کرده و علت وجود اتصال کوتاه را پیدا کنید و در زمان تعمیر درایو سانیو نیز این مسئله را ذکر کنید.
اگر در طول فرآیند بررسی دلیل خرابی درایو از سلامت قسمتهای ورودی و خروجی مطمئن شدید، میتوان جهت خواندن مقادیر ولتاژ، آمپر و تست فرکانس خروجی، منبع تغذیه را به ورودی درایو متصل کنید. بسته به اینکه نمایشگر درایو شما روشن شود یا خیر مراحل بعدی را باید انجام داد.
اگر پس از انجام تست مراحل قبل، بررسی دلیل خرابی درایو با موفقیت انجام شده باشد با استفاده از عملکرد ساده JOG/RUN در درایو میتوان یک راهاندازی ساده را انجام داد.
تعمیر و نگهداری تجهیزات الکتروموتورهای مختلف مانند ژنراتورها و ترمزهای مغناطیسی و کنترل کننده آنها (فرکانس متغیر) از نیازهای بسیار مهم صنعتگران است. شناخت ساختمان داخلی، تجربه کافی در عیب یابی برای پیشگیری از تکرار عیب، نیازمند داشتن مهارت مناسب است. ضمن اینکه قطعاتی که در هنگام تعمیر استفاده میشود باید استانداردهای لازم را داشته باشند و روش انجام تعمیر و نگهداری نیز بر اساس استانداردهای موجود انجام گیرد. در ادامه قطعاتی که در درایوها ممکن است دچار آسیب شوند و نیاز به تعمیر اینورتر سانیو ضروری شود را نام خواهیم برد.
در هنگام تعمیر درایو سانیو ممکن است که با خطای غیرفعال بودن ترمینال DI روبرو شوید. علت این مشکل تنظیم نادرست پارامترهای اینورتر و سیگنال خارجی نادرست است و یا جاپر SP و V24 به صورت اشتباه متصل شده و برد کنترل نیز اشکال دارد. برای رفع این مشکل باید مجددا پارامترهای مربوط به P4 رفع شده و مجددا کابلها متصل شوند. یکی دیگر از کارهای لازم بررسی جامپر 24V+ است.
از دلایل این خطا تنظیم نادرست پارامترهای موتور، نوسان بار، بالا بودن جریان ولتاژ، تنظیم اشتباه acc/Dec و اتصال کوتاه خروجی را میتوان ذکر کرد. برای حل این مشکل بهتر است که تنظیم مجدد پارامترهای موتور با اتوتیونینگ موتور، تنظیم صحیح acc/Dec، بررسی سیستم خروجی برای رفع اتصال کوتاه انجام شود.
علت این خطا بیشتر بودن ظرفیت بار از ظرفیت درایو، تعیین نادرست گشتاور و تنظیمات اشتباه است. با تصحیح تنظیمات، تعیین گشتاور مناسب و تعیین درایو متناسب با بار، میتوان این مسئله را رفع نمود.
این خطا نشاندهنده وجود عیب در سیستم خنکسازی و فن خنک کننده درایو سانیو و بالا بودن دما محیط است. با خنک کردن هوای محیط و بررسی و رفع خطا سیستم خنکسازی میتوان این خطا را برطرف کرد.
از دلایل این خطا زیاد بودن بار موتور، کارکرد موتور در سرعتهای پایین، انتخاب نادرست ظرفیت اینورتر و تنظیم اشتباه ETH را میتوان نام برد. راهکار حل این خطا استفاده از فن خارجی، انتخاب اینورتر با ظرفیت بیشتر و کم کردن بار موتور است.
علت این خطا، وجود ایراد در کیپد یا کابلهای آن و طولانی بودن کابل است. جهت رفع این خطا، باید از کابل با اندازه مناسب استفاده کرد، ضمن آن که بررسی سلامت کیپد نیز بسیار مهم است.
دلیل آن آسیب دیدن عایق موتور، اتصال فاز خروجی به زمین، وجود ایرادات سختافزاری در قسمتهای CT و IGBT برد است. راهحل این مشکل بررسی قطعههای مختلف درایو و اتصالات و سیم کشی اتصال به زمین است و در نهایت باید موتور درایو تعویض شود.
همانطور که بیان کردیم بعضی از قطعات موجود در درایوها ممکن است دچار آسیب شوند و یا آسیبهای خود را به صورت خطا به کاربر نمایش دهند. برخی از خطاهایی که ممکن است در اینورتر رخ دهد را نام بردیم. مانند خطای اضافه بار، خطای اضافه گرما و غیره و راهکارهایی مناسب با آن نیز پیشنهاد کردیم. به طو کلی در هنگام تعمیر درایو سانیو بخشهای مختلفی از اینورتر مورد بررسی قرار میگیرد، اما هدف از نام بردن قطعاتی که زودتر در درایو سانیو یا سایر درایوها آسیب میبینند این است که اطلاع از قطعاتی که احتمال آسیب دیدن دارند به شما کمک کرده تا خیلی سریعتر مشکل اینورتر خود را پیدا کنید. اگر درایو سانیو شما دچار آسیب و یا خطا شده است که آن را به کارشناسان متبحر در این زمینه نشان دهید. واحد فنی شرکت نیک صنعت میتواند به خوبی به شما در این زمینه کمک کند. یکی از مزیتهایی که شرکت نیک صنعت نمایندگی سانیو در لاله زار دارد این است که همکاران ما به شما مشاوره رایگان ارائه میدهند و تلاششان در این است که در اسرع وقت مشکل درایو شما را برطرف نمایند.
تجهیزات و دستگاههای صنعتی برند سانیو مخصوصا درایو های متنوع آن در ایران فروش بالایی دارد. مجموعه نیک صنعت به عنوان نماینده رسمی سانیو تمامی مدلهای درایو سانیو را با قیمت مناسب ارائه میدهد. برای استفاده از مشاوره رایگان جهت خرید اینورتر سانیو با کارشناسان متخصص و مجرب بخش فروش نیک صنعت تماس بگیرید.
اگر قطعات معیوب را با قطعات اورجینال تعویض کنیم، آنگاه ضمانت و گارانتی محصولات اورجینال را برای شما ارسال میکنیم.
بعد از اتمام تعمیرات اینورتر سانیو، تست و آزمونهای سرد و گرم گرفته میشود و همچنین مهندسان درایو را راه اندازی میکنند. در نهایت میتوان بعد از راه اندازی و انجام تستها از عملکرد صحیح آن اطمینان حاصل کرد.
بله بیشترین دلایل خرابی اینورتر سانیو مربوط به نوسانات شدید برق است و باید از دستگاههای محافظ برق در برابر نوسانات شدید ولتاژ استفاده نمایید.
با توجه به نوع خرابیهای اینورتر میتوان در محل کارخانه تعمیرات انجام شود اما اگر خرابی قطعات داخلی و مدارات الکترونیکی رخ دهد؛ باید آن را برای تعمیر کار ارسال نمایید.
کاملا بستگی به نوع ایرادات و مشکلات درایو sanyu دارد و زمان تعمیرات آن هم متفاوت است.