هوشمند سازی ساختمان اداری
اداره هوشمند یک محیط کاری است، که در آن از فناوری نوین استفاده میشود تا پرسنل بتوانند کاملا هوشمند، دقیق و سریعتر کار کنند. سازمانها یا اداراتی که به دستگاه IOT مجهز باشند و به اینترنت وصل شوند، جزء مکانهای هوشمند به حساب میآیند. در شرکتها و ادارات هوشمند، دستگاهها و تجهیزاتی که متصل به اینترنت هستند، یک اکوسیستم کاملا هوشمند فراهم میکنند که شرایط نظارت، مدیریت و کنترل سازمان را ایجاد میکند. پروژه هوشمند سازی اداری در نیک صنعت توسط کارشناسان مجرب ما انجام میشود.
مزایا نصب و راه اندازی هوشمند سازی اداری
هوشمند سازی ساختمانها و سازمانهای اداری به ارتقای عملکرد کارمندان و همچنین افزایش کارایی سیستم کمک بسیاری میکند. نصب سیستم هوشمند سازی اداری نیاز به تجربه و تخصص دارد. برای حفظ عملکرد دقیق سیستم اداره هوشمند و ارتقای کیفیت کار در ادارات باید راه اندازی هوشمند سازی با کیفیت و دقیق انجام شود. شرکت نیک صنعت با استفاده از تجهیزات نوین و داشتن کارشناسان مجرب نصب و راه اندازی هوشمند سازی اداری را کاملا تخصصی انجام میدهد.
از اصلیترین مزیتهای ساختمانهای اداری هوشمند میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
صرفهجویی و بهینهسازی انرژی
یکی از بحرانهای ساختمانهای اداری هدر رفتن انرژی است. در سازمانهای هوشمند، کنترل دما و روشنایی، مطابق دادههای به دست آمده از حسگرها است. اگر در پایان ساعت کاری اداره، کارمندان فراموش کنند سیستمهای کنترل کننده دما و تهویه را خاموش نمایند، سنسورها و حسگرها با تشخیص عدم حضور افراد قادرند بهصورت اتوماتیک لامپها و سیستمهای تهویه(گرمایشی و سرمایشی) را خاموش کنند. شیوه دیگری که برای بهینهسازی مصرف انرژی مورد استفاده است، تحلیل و آنالیز دادههای به دست آمده از دستگاهها است. در اداره هوشمند، میزان مصرف هر تجهیز و دستگاهی کاملا دقیق همراه با ساعت آن، قابل مشاهده و نمایش است. همچنین ارزیابی دادهها نشان میدهد مصرف هر کدام از پرسنل چقدر میباشد و چطور میتوان میزان آن را کم کرد.
حفظ امنیت ساختمان اداری
اداره، محیطی پر رفت و آمد است و لازم است برای حفظ امنیت خارجی و جلوگیری از سرقت، از دوربین و نظارت ویدیویی استفاده شود. توسط این دوربین میتوانید بخشهای مختلف محل کار را از زوایای گوناگون ببینید و ویدیوهای با کیفیت همراه با نور مناسب ضبط نمایید. این ویدیوها در محیط ابری ثبت میشود تا در صورت لزوم بتوان آن را دانلود و استفاده کرد. همچنین امکان نمایش همزمان تصاویر چند دوربین از یک مانیتور، نظارت و کنترل فضای کار را راحتتر میکند.
کاهش هزینههای اضافی
از موارد ضروری برای صاحبان کار و مشاغل، ارزیابی و بررسی کارآمد بودن شرکت خود نسبت به میزان هزینههای صرف شده است. حسگرها و سیستمهای اتوماتیک میتوانند اطلاعات را بهصورت سریع و بی درنگ ضبط نمایند. این اطلاعات پردازش میشوند و به دادههای مفید تبدیل میشوند و برای آنالیز، سنجش و بهبود عملکرد کارکنان و شرکت مورد استفاده قرار میگیرند. برای هوشمند سازی ادارات جهت کاهش هزینه میتوانید به موارد دیگری مانند بهرهمندی از محیط، تشخیص سریع مشکلات سیستم، بهرهمندی از نرم افزارهای کنترلی برای نظارت سیستم و همچنین استفاده از دستگاههای هوشمند کنترل روشنایی و دما هم اشاره کرد.
افزایش بازدهی عملکرد کارکنان
ادارات هوشمند به افزایش خلاقیت و نوآوری در فضای کار کمک میکنند. به همین دلیل سازمانها و اداراتی که از این رویکرد بهره میبرند، عملکرد مناسبتری دارند و پرسنل روی مسائل مهم متمرکز میشوند. هوشمند کار کردن به این معنی است که افراد با استرس و فشار کاری کمتر اما راندمان بالاتری فعالیت میکنند. در واقع کارمندان کمتر کار نمیکنند اما بهینه و با کیفیتتر عمل میکنند.
ویژگیهای پروژه هوشمند سازی اداری
ساختمانهای اداری عمدتا تجهیزات و دستگاههای متنوعتری دارند و در تایمهای محدودی از شبانه روز توسط تعداد زیادی از افراد مورد استفاده قرار میگیرند. بنابراین هدف از اجرای سیستم هوشمند ادارات، تأمین رفاه و آرامش برای کادر اداری و مراجعه کنندگان و همچنین فراهم کردن امنیت سازمان است.
هوشمند سازی تنظیم دما
یکی از مهمترین دلایل هدر رفتن انرژی مربوط به روشن ماندن سیستم گرمایش و سرمایش ساختمان است. برای انجام این پروسه باید از سنسورها گوناگونی استفاده شود. چند مورد از راهکارها که به کاهش هزینهها و کم شدن مصرف انرژی کمک میکند به شرح زیر است.
- استفاده از حسگر پنجره که میتوان الگویی تعریف کرد تا در زمان باز بودن پنجرهها ، سیستم تهویه خاموش گردد.
- بهره بردن از سنسور حرکت در اتاق، بهصورتی که فقط در زمان تایم اداری که کارمندان در اتاق هستند تهویه روشن باشد.
- استفاده از حسگر دما و ترموستات هوشمند در فضای کار باعث میشود، دمای مناسب برای تمام افراد فراهم گردد و همچنین نیازی به روشن و خاموش کردن سیستم توسط افراد نیست.
سیستمهای نورپردازی و روشنایی هوشمند
از موارد دیگری که باعث هدر رفتن انرژی در ساختمان اداری میشود، روشن ماندن لامپها در تایمهای غیر ضروری است. برای حفظ عمر مفید چراغ و کم شدن هزینهها موارد زیر پیشنهاد میشود.
- برای انجام سیستم روشنایی هوشمند از سنسورهایی استفاده میکنند که با تاریکی هوا دستور روشن شدن به کلید فرستاده شود.
- در اکثر اوقات، روشنایی روز جهت محیط داخلی ساختمان کافی است. با یک الگوی هوشمند میتوان در زمان وجود روشنایی کافی، روشنایی داخل ساختمان را با بازکردن پردههای هوشمند فراهم کرد. پرده برقی، قابلیت برنامه ریزی خودکار دارد که مطابق با نور محیط باز و یا بسته شود و همچنین میتوان زاویه تیغه پرده و باز و بسته کردن آن را، از طریق نرم افزار روی رایانه و موبایل تغییر داد.
- با استفاده از حسگر حرکت، میتوان اطمینان حاصل کرد که در زمان خالی بودن راهرو و یا اتاق اداری، اتلاف انرژی صورت نمیگیرد.
- در زمانهای تعطیلی اداره، با بهرهمندی از الگوی هوشمند میتوان از خاموش بودن سیستمهای روشنایی مطمئن شد.
تأمین امنیت و ایمنی
روشهای بسیاری برای حفظ امنیت ساختمان اداری وجود دارد. پروژه هوشمند سازی اداری با استفاده از قفل دربهای هوشمند، دوربین نظارت، سنسور و حسگرهای حرکت، ضربه و…. هر نوع نگرانی را بابت خطر سرقت و ناامنی از بین میبرد. برای ایمنی بیشتر ساختمان اداری میتوان از سنسور نشت گاز، آب و دود بهره استفاده کرد. البته لازم به ذکر است، دوربینهای نصب شده در قسمتهای گوناگون محیط از تردد غیرمجاز خودداری میکند. یکی از تجهیزات امنیتی در پارکینگ اداره، پلاک خوان است که از ورود و خروج، بعضی خودروها جلوگیری میکند و مانع از باز شدن درب پارکینگ میشود.
کنترل مصرف برق و انرژی
استفاده از کلیدهای هوشمند جهت کنترل تجهیزات برقی درون ساختمان اداری، از مواردی میباشد که با هزینه پایین میزان مصرف انرژی را کاهش میدهد. این پریز و کلیدها علاوه بر امکان کنترل تجهیزات غیر هوشمند، گزارش دقیق و کاملی از مقدار مصرف هر دستگاه میدهند.
راههای ارتباطی نیک صنعت
- شماره تماس: 87700210-021 (30 خط)
- واحد فروش: 09197872783
- واحد آموزش: 09197872786
- واحد تعمیرات: 09197872789
- ایمیل: info@nicsanat.com
- آدرس شرکت: تهران، خیابان بهشتی، خیابان میرعماد، کوچه پیمانی(یازدهم)، پلاک 17
نظرات کاربران