مزیتهای نصب و راه اندازی پروژه هوشمند سازی موتورخانه
با نصب و راه اندازی پروژه هوشمند سازی موتورخانه، فعالیتهای ساختمانها راحتتر نسبت به قبل شده است. موتورخانه هوشمند با طراحی منحصر به فرد توانسته مزیتهای بسیاری را در خود جای دهد. در ادامه به بیان این مزیتها میپردازیم.
- عیب یابی سریع
- کنترل از راه دور
- دسترسی به دادهها
- صرفه جویی در هزینه
- کاهش مصرف انرژی
- کاهش استهلاک قطعات
- نگهداری و راه اندازی آسان
- مدیریت هوشمندانه آب مصرفی
- ثابت نگه داشتن دما آب به مدت طولانی
- راه اندازی خودکار قطعات در صورت قطعی برق
نحوه عملکرد موتورخانه هوشمند
ابتدا موتورخانه هوشمند با در نظر گرفتن نیازهایی همچون ثابت نگه داشتن دمای ساختمان، کاهش استهلاک قطعات و افزایش دما، دمای آب داخل دیگ را به کمک پمپ سیرکولاسیون تنظیم و کنترل میکند. مورد دیگر این است که در فصول سرد هنگامی که خانه خالی از سکنه است هوش مصنوعی با تجزیه و تحلیل دستور میدهد دمای دیگ روی 40 درجه تنظیم شود و پمپهای سیرکوله را فعال میکند تا از ترکیدگی لولهها جلوگیری کند. مراحل کار هوشمند سازی موتورخانه شامل موارد دیگری نیز میباشد که آنها را بیان میکنیم.
- کنترل کننده چیلر و بویلر
- مانیتورینگ و مدیریت سیستم
- کنترل شیر برقها، مشعلها و پمپها
- کنترل مدار چرخشی سرمایشی و گرمایشی
- گیرنده و سنسورهای دما، زمان، نور و موقعیت مکانی
اجزای هوشمند سازی موتورخانه
در هوشمند سازی موتورخانه دو بخش ورودی و خروجی اهمیت زیادی دارد. به طوری که اطلاعات گرفته شده از ورودی و خروجیها به سیستم کنترلر مرکزی ارسال و پس از آن تغییرات و کنترلهای لازم اجرا میشود.
سنسورهای دمای دیگ
سنسورهای دیگ دمای آب ورودی و خروجی را محاسبه و به سیستم کنترل منتقل میکنند. به وسیله این اطلاعات دمای آب خروجی را با در نظر گرفتن دمای محیط بیرون، محیط داخل و تنظیمات اوپراتور کنترل و تغییر میدهند.
سنسور دما محیط خارج
در تنظیم هوای داخل ساختمان نیاز به داشتن دیتاهای دمای خارج ساختمان است. سنسور دمای محیط خارجی ساختمان در قسمت شمالی ساختمان نصب و دیتاها را به سیستم کنترل مرکزی هدایت میکند.
سنسور مخزن آب گرم بهداشتی
این سنسور از آن نظر اهمیت دارد، زمانی که مصرف آب گرم بهداشتی بیش از حد معمول شود، به دلیل سنسورهای موجود در مخزن دمای آب ورودی و خروجی به سیستم کنترل گزارش داده میشود. طبق همین موضوع مشعل گاز تنظیم میشود و آب گرم بهداشتی در دسترس قرار میگیرد.
تهویه مطبوع و تجهیزات گرما
در هنگام فعالیت امکان ایجاد گرما در دستگاههای تاسیساتی مانند کولرها، پمپهای گرمایی، دیگها وجود دارد. با استفاده از سیستمهای کنترل هوشمند، میزان دما و رطوبت کنترل و مدیریت میشود. همچنین از سیستمهای زون بندی به منظور کنترل مستقل دمای ناحیههای مختلف ساختمان استفاده میشود.
سیستم کنترلر مرکزی گرما
این سیستم مسئول تنظیم پمپها و مشعلها بر اساس دیتاهای گزارش شده به آن است. از این سیستم به عنوان مغز موتورخانه یاد میشود. سیستم کنترلر مرکزی گرما باعث شده در مدت زمان زیادی دما ثابت بماند و در مصرف انرژی صرفه جویی میکند.
سنسورهای نورپردازی محیط
از سنسورهای محیطی برای مانیتورینگ رطوبت، دما، کیفیت هوا استفاده میشود. با کمک سنسورهای موجود، اطلاعات گرفته شده از محیط به سیستم کنترلر مرکزی ارسال میشود. همچنین نورپردازی انرژی همراه با ویژگیهایی همچون جمع آوری نور روز، سنسور حضور و کنترل است.
مراحل هوشمند سازی موتورخانه
شرکت نیک صنعت برای هوشمند سازی موتورخانه تمامی مراحل مهم و مورد نیاز این هوشمند سازی را انجام و گزارشی کامل در اختیار کارفرما قرار میدهد. مراحل هوشمند سازی موتورخانه شامل موارد زیر است.
- نیازسنجی از کارفرما و مشاوره رایگان
- طراحی و برنامه ریزی فضا
- انتخاب تجهیزات و سیسنمهای اتوماسیون
- نصب و برنامه نویسی
- بهینه سازی و نگه داری
- نظارت نهایی و ارائه به کارفرما
- پشتیبانی فنی
راههای ارتباطی نیک صنعت
- شماره تماس: 87700210-021(30 خط)
- واحد فروش: 09197872783
- واحد آموزش: 09197872786
- واحد تعمیرات: 09197872789
- واحد پروژه: 09197872784
- ایمیل: info@nicsanat.com
- آدرس شرکت: تهران، خیابان بهشتی، خیابان میرعماد، کوچه پیمانی(یازدهم)، پلاک 17
نظرات کاربران