مزایا دوره درایو سیمورت (زیمورت) SIMOVERT زیمنس
درایو SIMOVERT کاربردهای بسیار زیادی دارد. هر چند این درایو ها منسوخ شده است. اما همچنان در صنایع بزرگ و کارخانهها از این درایوها استفاده میشود، برای راه اندازی انواع پمپها، فنها، کانوایرها، آسانسورها و تمامی مواردی که گشتاور اولیه بالا احتیاج دارند و همچنین پوزیشن کنترلها و سروو موتورها از درایو های سیمورت (زیمورت) زیمنس استفاده میشود.
برای کسانی که قصد مهاجرت به کشورهای اروپایی را دارند یادگیری و شرکت در دوره آموزشی درایوهای سیمورت برند زیمنس یک امر لازم و ضروری می باشد.
دریافت مدرک
یکی از مهم ترین مزیت های دوره های آموزشی نیک صنعت دریافت مدرک تحصیلی است که در سراسر کشور معتبر است و شما میتوانید به عنوان رزومه آموزشی معتبر از آن استفاده کنید و برای فرصت های شغلی مختلف در مراکز دولتی و خصوصی ارائه دهید. بسیاری از دانشجویانی که قصد مهاجرت دارند میتوانند با پشت سر گذاشتن دوره و دریافت مدرک، آن را ترجمه کنند و در دانشگاه های خارج از کشور( اروپا و آمریکا) از آن استفاده کنند. همچنین از این مدرک میتوان به عنوان رزومه کاری برای ارائه به کشور مقصد نیز استفاده کرد.
چرا در دوره درایو نیک صنعت شرکت کنیم؟
دوره آموزشی زیمورت برند زیمنس بهصورت حضوری در مجموعه نیک صنعت با تجهیزات کامل برگزار میشود و شما میتوانید دستورات را مستقیما روی پکهای آموزشی امتحان کنید. تمامی موارد توسط دانشپذیران بر روی ست های تهیه شده تست و اجرا می شود.
تمامی کلاسهای آموزشی اتوماسیون صنعتی مانند: دوره درایو زیمنس، دوره پی ال سی و… در نیک صنعت توسط مدرسان حرفهای برگزار میشود. کادر آموزشی شرکت نیک صنعت به تمام مطالب آموزشی تسلط دارند. و دارای تجربه راه اندازی و اجرای انواع پروژههای صنعتی سنگین میباشند.
در طول دوره آموزشی کارآموزان تمرینها و مثالهایی از پروژههای مختلف صنعتی انجام میدهند. آموزش و دریافت اطلاعات بهصورت تئوری و عملی باعث درک بهتر مطالب برای دانش پذیران گرامی میشود. کارآموزان در پایان دوره آموزش درایو زیمنس توانایی برنامه نویسی پروژههای متوسط را به دست میآورند.
آنچه در دوره درایو SIMOVERT آموزش میبینید:
آموزش مباحث تئوری و مقدماتی درایو SIMOVERT
در دوره آموزشی درایو SIMOVERT (سیمورت) زیمنس ابتدا به معرفی اجزای کلی قسمت پاور درایو vfd میپردازیم و بعد وظایف هر بخش از جمله خازنها، IGBTها و بخش یکسوکننده درایو Rectifire و نحوه تولید پالس PWM بهصورت کامل و جامع بیان میکنیم در ادامه شما را با انواع موتورهای آسنکرون و سنکرون و سروو موتورها آشنا میکنیم.
بعد از آموزش های اولیه اینورتر به توضیح انواع مدهای کنترلی درایوSIMOVERT از جمله V/f ، وکتور بدون انکودر و وکتور با انکودر و موشن کنترل تشریح میپردازیم.بعد ازپرداختن به مباحث مقدماتی، انواع ماژولهای سری سیمورت و کارتهای کنترلی CUVC و CUMC و درایوهای کامپکت و کارتهای انکودر SBP و SBM2 و SBR2 و کارتهای شبکه CAN و PROFIBUS مانند CBC و CBP2 و کاربرد آنها را بهصورت دقیق به کارآموزان گرامی آموزش میدهیم.
آموزش عملی و کار با نرم افزار DRIVE MONITOR
در بخش عملی کلاس آموزشی ابتدا نرم افزار DRIVE MONITOR معرفی میشود و نحوه تعریف پروژه و آپلود و دانلود روی کنترلر درایو SIMOVERT بهصورت کامل بیان میگردد. سپس یک پروژه از صفر ایجاد میشود و نحوه کانفیگ کردن سخت افزار شامل کنترلر، پاور ماژول به طور کامل و مفصل توضیح داده میشود و همه کارآموزان، این بخش را بهصورت عملی انجام میدهند.
در ادامه تمامی مدهای کنترلی V/F، وکتور بدون انکودر با یک موتور القایی بهصورت تک تک و عملی تست و راه اندازی میشود. همچنین یک سروو موتور بهصورت CLOSE LOOP همراه با کارت انکودر مخصوص راه اندازی میگردد. برای یادگیری و درک هر چه بهتر نکات آموزشی همه دانش پذیران مدهای کنترلی را انجام میدهند. همچنین انواع روشهای راهاندازی از روی کی پد، ترمینالهای ورودی دیجیتال و آنالوگ آموزش داده میشود. در پایان بخش عملی هنرجویان نحوه راهاندازی درایو SIMOVERT را تحت شبکه PROFIBUS با PLC S7 300 زیمنس از طریق روش PZD بهصورت کاملا عملی یاد میگیرند و تست میکنند.
امتیاز شرکت در دوره درایو siemens
در طول دوره با توجه به هر مبحث آموزشی پروژههای کاربردی مختلفی حل میشود که این مثالها بهصورت کاملا عملی روی سخت افزار اجرا میشود و صفر تا صد برنامه نویسی و کار عملی بهصورت هم زمان به شما آموزش داده میشود. همچنین در انتهای دوره یک پروژه جامع صنعتی که تمامی موارد در آن به کار میرود توسط کارآموز برنامه نویسی شده و تست گرفته میشود.
اما مهمترین نکته در این آموزش تضمین و پشتیبانی بهصورت نامحدود است. شما عزیزان حتی پس از اتمام دوره اگر در بخشی از آموزش دچار سوال یا چالش شدید به راحتی میتوانید با مسئول فنی و یا مدرس خود در ارتباط باشید و مشکلات خود را برطرف کنید.
آموزش عملی درایو چه کاربردی دارد؟
آموزش نرم افزاری از طریق فیلمها و کلاسهای تئوری آموزش داده میشود و بخش عملی به وسیله پکهای سخت افزاری با تجهیزات مدرن مطابق تکنولوژی روز آموزش داده میشود. پکهای آموزشی با طراحی کاربر پسند، ایمن، با کیفیت و قابل حمل بودن مناسب استفاده کارآموزان است، هدف از ساخت و ارائه ستهای آموزشی پیشرفته، بالا بردن کیفیت آموزش و به دست آوردن تجربه کارعملی در کلاس میباشد.
لازم به ذکر است که در صنعت شما با چالشها و مشکلات متعددی رو به رو میشوید، در صورتی میتوانید آنها را برطرف کنید که با اینورتر و تجهیزات صنعتی کار کرده باشید و بتوانید پروژههای مختلفی را برنامه نویسی کنید و توانایی تنظیم پارامترهای مشخص را داشته باشید.
پکیج سخت افزاری آموزشی درایوهای SIMOVERT سیمورت زیمنس
- درایو SIMOVERT MC و SIMOVERT VC ماژول آنالوگ DVP-04PT-S دلتا
- موتور القایی همراه با انکودر جفت شده پشت شفت موتور
- سرو موتور زیمنس همراه با کابل انکودر و پاور
- پکیج کامل PLC S7 314C-2DP زیمنس و تمامی کابلهای مورد نیاز
دوره تخصصی سروو داریو SIMOVERT MC و VC زیمنس
بعد از گذراندن دوره تخصصی آموزش سروو موتور در نیک صنعت شما قادر به انجام تمام پروژههای کنترل موقعیت و موشن کنترل میشوید. از سروو موتور در دستگاههای CNC برش، فرز و چوب استفاده میشود. سروو موتور موقعیت را کنترل میکند.
سرفصل دوره سروو درایو SIMOVERT MC و VC زیمنس
- توضیح کلی درباره ساختار پاور درایو
- تشریح تمامی ترمینالهای سخت افزاری ورودی و خروجی درایو
- تنظیم پارامترهای درایو از روی کیپد
- راه اندازی درایو از روی کی پد
- تشریح پارامترهای مهم درایو
- راه اندازی درایو از روی ورودیهای دیجیتال و بهصورت انتخاب فرکانس بهصورت باینری
- راه اندازی درایو از روی ورودیهای آنالوگ
- نحوه اتصال درایو به نرم افزار DRIVE MONITOR و تشریح نرم افزار و نحوه تنظیم پارامترها از طریق نرم افزار و آپلود و دانلود برنامه و پارامترها و راه اندازي درایو از طریق نرم افزار از طریق کامپیوتر
- تشریح مدهاي کنترلی درایو
- نحوه راه اندازي درایو از طریق شبکه PROFIBUS و PROFINET توسطS7-300 زیمنس
- راه اندازی موتور آسنکرون در مدهای کنترلی V/F، وکتور (VC) SIMOVERT
- راه اندازی سروو موتور بهصورت CLOSE LOOP و موشن کنترل (MC)
- SIMOVERT
راههای ارتباطی نیک صنعت:
نظرات کاربران