دوره آموزش درایو میکرومستر

درایو سری میکرومستر جزء درایو های زیمنس است که مناسب کاربری‌های عمومی چون: راه اندازی نوار نقاله‌های صنعتی، کنترل پمپ، فن ها و… می‌باشد.این درایو ها معمولا از 0.12 تا 250 کیلووات در بازار موجود است. درایو سری میکرومستر نسبت به سایر مدل‌های برند زیمنس قیمت مناسب تر و راه اندازی ساده تری دارد، و در صنعت مورد استقبال مهندسان برق قرار می‌گیرد. مجموعه نیک صنعت آموزش اینورتر زیمنس را از صفر تا صد در سری‌های مختلف برای عزیزانی که قصد یادگیری دارند ارائه می‌دهد. در ادامه مطالب آموزشی که جزء سرفصل‌های دوره درایو میکرومستر است را با هم بررسی می‌کنیم.

مباحث دوره اینورتر میکرومستر زیمنس

لازم است جهت یادگیری بهتر مباحث دوره میکرومستر ابتدا به سوالاتی که ممکن است برایتان پیش بیاید پاسخ دهیم.

  • وظیفه قطعات داخلی اینورتر زیمنس چیست؟
  • درایو از چه قطعاتی تشکیل شده است؟
  • چگونه از درایو در برابر خرابی و آسیب جلوگیری کنیم؟

بعد از پرداختن به سوالات بالا و پاسخ دادن به آن به بررسی بخش سخت افزار اینورتر می‌پردازیم و تمامی ترمینال‌های سخت افزاری درایو شامل سیم بندی تغذیه درایو، اتصال موتور به درایو، معرفی  ورودی‌ها و خروجی‌ها بررسی می‌کنیم و بعد ترمینال‌ بخش‌های دیگر درایو همچون، ترمینال مقاومت ترمز و ولتاژ dc است را به‌صورت کامل توضیح می‌دهیم.

در ادامه به‌صورت دقیق تر نحوه reset factory درایو و پارامترهای مربوطه را برای بازگشت به تنظیمات کارخانه آموزش می‌دهیم که یکی از مهم‌ترین قسمت‌ها صفحه کلید درایو یا قسمت کی پد درایو می‌باشد. دراین دوره روش ی پارامتردهی به درایو از طریق کی پد و همچنین راه اندازی سریع درایو از روی صفحه کلید را به‌صورت کاملا عملی تدریس می‌کنیم.

در بخش بعدی این دوره راه اندازی درایو میکرومستر را با استفاده از ورودی‌های دیجیتال خود درایو آموزش می‌بینید و می‌توانید اتصال انواع ورودی‌های دیجیتال مانند: شستی، فرکانس راه اندازی موتور و.. را از طریق همین ورودی‌های دیجیتال به‌صورت باینری کنترل کنید.

تمامی مطالب از سیم بندی کامل ترمینال‌های درایو و سخت افزار تا بخش منوال خواندن و پارامتر دهی و تغییر مرجع فرمان درایو، تغییر مرجع فرکانس را به‌صورت کاملا عملی در نیک صنعت آموزش می‌دهیم. و بعد از تست کامل ورودی‌های دیجیتال، به آموزش راه اندازی درایو با استفاده از ورودی‌های آنالوگ می‌پردازیم.

یاد می‌گیرید که چگونه با یک ولتاژ متغیر می‌توان فرکانس موتور را کنترل کرد و افزایش یا کاهش داد. این ولتاژ یا از طریق پتانسیومتر می‌تواند وارد درایو شود یا سنسور و یا حتی خروجی آنالوگ plc که در همه این حالت‌ها نکات مربوطه را آموزش می‌بینید.

همچنین ترمینال‌های خروجی آنالوگ درایو و پارامترهای مربوطه برای دریافت 0_10 v از درایو در جایگاه‌های خاص و ضروری نیز به طور کامل بررسی می‌گردد.

در این بخش نیاز داریم وارد نرم افزار شویم و با استفاده از نرم افزار مخصوص برخی از پارامترها را تنظیم کنیم. در مرحله ی اول نحوه ی اتصال درایو به نرم افزارهای drive monitor  و  simotion scout را یاد می‌گیرد. تمامی بخش‌های این نرم افزار را به‌صورت کاملا کاربردی در این دوره به دانش پذیران آموزش می‌دهیم.

مورد بعدی دانلود برنامه  پارامترها روی درایو و آپلود پارامترهای تنظیم شده درایو است که از طریق نرم افزار انجام می‌شود. همچنین نحوه راه اندازی درایو از طریق سیستم نرم افزاری بسیار مهم و کاربردی است که در این دوره به آن می‌پردازیم.

مدهای کاری مختلف این درایو مانند مد Voltage to Frequency (v/f) که برای کنترل سرعت موتورهای القایی استفاده می‌گردد و مد vector control که معمولا برای کنترل سرعت و گشتاور موتورهای القایی استفاده می‌شود و یا مد کنترل بسته (pi) برای کنترل دقیق سرعت در یک نقطه خاص است و سایر مدهای کاری درایو را آموزش می‌دهیم و به‌صورت عملی روی درایو تست می‌کنیم تا تفاوت‌های آن‌ها و جایگاه مناسب استفاده از هر مد کاری را کاملا دقیق درک کنید.

بخش مهم این دوره ارتباط درایو های میکرومستر با plc های s7_300 زیمنس از طریق شبکه پروفی‌ باس می‌باشد.بخش کانفیگ نرم افزاری تنظیمات پارامتری درایو را به‌صورت کامل آموزش می‌دهیم و پس از آن به انجام تست شبیه ساز پروژه واقعی می‌پردازیم.

مهم‌ترین بخش این آموزش برطرف کردن خطاهایی است که احتمال دارد با آن مواجه شوید عیب یابی و رفع عیب یکی از مهم ترین مهارت‌های driveman  است. شما در این دوره رایج‌ترین خطاها و آلارم‌ها را شناخته و نحوه بر طرف کردن آنها را یاد می‌گیرید.

راه اندازی درایو را از طریق plc های s7_1200 و نرم افزار جامع tia portal  در این دوره به‌صورت کامل آموزش می‌دهیم. چگونگی ارسال دستورات و فرمان‌های مختلف از طرف plc به drive  و ارتباط این تجهیزات را به شما یاد می‌دهیم. به‌صورت کلی در این بخش راه اندازی درایو میکرومستر را از طریق نرم افزار جامع tia portal  بررسی می‌کنیم.

آنچه مطالعه کرده اید به عنوان خلاصه‌ای از مطالب این دوره است که در هنگام برگزاری دوره اینورتر زیمنس تمامی این مطالب را به تفصیل بررسی می‌کنیم و کاملا عملی روی درایو های میکرومستر تست می‌کنیم.

سرفصل دوره سروو درایو MICRO MASTER 420 زیمنس

  1. توضیح کلی درباره ساختمان پاور درایو
  2. تشریح تمامی ترمینال‌های سخت افزاری ورودی و خروجی درایو
  3. تنظیم پارامترهای درایو از روی کیپد
  4. راه اندازی درایو از روی کیپد
  5. تشریح پارامترهای مهم درایو
  6. راه اندازی درایو از روی ورودی‌های دیجیتال و به‌صورت انتخاب فرکانس به‌صورت باینری
  7. راه اندازی درایو از طریق ورودی‌های آنالوگ
  8. نحوه اتصال درایو به نرم افزار DRIVE MONITOR و SIMOTION SCOUT و تشریح نرم افزار و نحوه تنظیم پارامترها از طریق نرم افزار و آپلود و دانلود برنامه و پارامترها و راه اندازی درایو از طریق نرم افزار و از طریق کامپیوتر
  9. تشریح مدهای کنترلی درایو
  10. نحوه راه اندازی درایو از طریق شبکه پروفیباس توسط PLC-S7300 زیمنس
  11. نحوه راه اندازی درایو از طریق PLC-S71200 زیمنس (نرم افزار تیاپورتال) (USS
ریز مطالب آموزشی میکرو مستر

راه‌های ارتباطی نیک صنعت:

  • شماره تماس: 87700210-021 (30 خط)
  • واحد فروش: 09197872783
  • واحد آموزش: 09197872786
  • واحد تعمیرات: 09197872789
  • ایمیل: info@nicsanat.com
  • آدرس شرکت: تهران، خیابان بهشتی، خیابان میرعماد، کوچه پیمانی(یازدهم)، پلاک 17