دوره آموزش PLC S7-1200 زیمنس

یادگیری پی ال سی 1200 و 1500 زیمنس به‌صورت تخصصی و پیشرفته مناسب افرادی است که دوره مقدماتی را گذرانده باشند و با سطح دانش متوسط در مورد کارکرد plc، موارد تخصصی‌تر را بیاموزند. این دوره برای مهندسان برق و تکنسین‌های فنی کاربردی است و پروژه‌های عملی و پیشرفته را آموزش می‌بینید. همان‌طور که می‌دانید تخصص و مهارت عملی در بازار کار صنعت برق اهمیت به سزایی دارد و لازم است افراد متخصص این مهارت را فرا بگیرند. دوره آموزش پی ال سی زیمنس در مجموعه نیک صنعت توسط  کادر مجرب ما با هدف ارتقای سطح دانش مهندسان برق برگزار می‌شود.

دوره آموزش پی ال سی 1200 زیمنس شامل مطالب بسیار حرفه‌ای و تخصصی برای افرادی است که قصد اجرای انواع پروژه‌های سنگین و پیشرفته را دارند. شما برای اجرای صفر تا صد پروژه‌های صنعتی مختلف از پروسه‌های معمولی تا پیچیده‌ترین آن‌ها نیاز دارید که علاوه بر گذراندن دوره مقدماتی تیاپورتال، در دوره آموزش پی ال سی S7-1200 نیز شرکت کنید. دوره آموزش PLC S7-1200 & 1500 زیمنس با ارائه مدرک معتبر و پشتیبان نامحدود توسط مدرسان مجرب ما برگزار می‌شود.

چرا تعمیرات نیک صنعت را انتخاب کنیم

 مدرک تحصیلی دوره PLC زیمنس

مدرک معتبر این دوره رزومه آموزشی به حساب می‌آید که با دریافت گواهی اتمام دوره می‌توانید در مراکز مختلف دولتی و خصوصی و همچنین در کارخانه‌ها مشغول به کار شوید. بسیاری از دانشجویانی که قصد مهاجرت دارند می‌توانند با پشت سر گذاشتن دوره و دریافت مدرک آن را ترجمه کنند و در دانشگاه‌های خارج از کشور از آن استفاده کنند. همچنین از این مدرک می‌توان به‌عنوان رزومه کاری برای ارائه به کشور مقصد نیز استفاده کرد.

گواهی نامه دوره‌های آموزشی نیک صنعت

اجرای ست‌های آموزشی نیک صنعت

آموزش مربوط به حوزه اتوماسیون صنعتی در نیک صنعت شامل دو بخش نرم افزار و برنامه نویسی و کار با سخت افزار می‌شود. این دو بخش را به‌صورت کاملا موازی آموزش می‌دهیم . قسمت نرم افزاری را از طریق فیلم ها و کلاس های تئوری آموزش می‌دهیم و بخش عملی تا زمانی که سخت افزار نباشد قابل درک نیست.
پک‌های سخت افزاری که در ادامه معرفی می‌کنیم شامل به‌روزترین تجهیزات اتوماسیون صنعتی می‌باشند و این امکان را ایجاد می‌کند که پروژه‌های مختلف را به‌صورت کاملا عملی تست نمایید. این پک‌ها طراحی کاربر پسند، ایمن، با کیفیت و قابل حمل دارد و برای انجام  کار عملی در حین اجرای دوره‌ های مجموعه فنی مهندسی نیک صنعت در اختیار کارآموزان گرامی قرار می‌گیرد.
هدف از ساخت و ارائه ست‌های آموزشی پیشرفته، افزایش کیفیت آموزش و کسب تجربه کار عملی در کلاس می‌باشد. مشاغل صنعتی چالش بسیاری دارد، بنابراین لازم است برای رفع مشکلات و چالش‌ها با پی ال سی کار کرده باشید و به برنامه نویسی پی ال سی مسلط باشید.

پک آموزشی شامل چه تجهیزاتی می‌شوند؟

  • پی ال سی S7-1200 زیمنس
  • HMI مدل Comfort با صفحه نمایش 12 اینچ
  • دارای کارت شبکه MODBUS برای S7-1200
  • دارای کارت خروجی دیجیتال از نوع ترانزیستوری به‌صورت سیگنال برد جهت راه اندازی سرو موتور و توابع موشن کنترل
  • لامپ سیگنال
  • رله SSR

دوره PLC مقدماتی S7 1200 زیمنس

بخش سخت افزار

در ابتدا به معرفی سری‌های مختلف خانواده 1200 مانند 1212، 1214، 1215، 1217 می‌پردازیم و نحوه انتخاب پی ال سی متناسب با پروژه را آموزش می‌دهیم و بعد سخت افزار پی ال سی را بررسی می‌کنیم که شامل نحوه سیم بندی و وایرینگ ، ورودی‌ها و خروجی‌ها و پورت‌های ارتباطی آن و ledهای cpu، کارت‌های افزایشی مختلف، ورودی‌ها به‌صورتnpn  یا pnp و… است. نحوه سیم بندی هرکدام و شناسایی نوع ورودی پی ال سی 1200 از جمله مباحث آموزشی می‌باشد.

بخش نرم افزار

پس از شناخت سخت‌افزار پی ال سی، نرم‌افزار برنامه نویسی این سری از پی ال سی‌ های برند زیمنس را معرفی می‌کنیم. تیا پورتال نرم افزاری است که برای برنامه نویسی روی پی ال سی های سری 1200 و 1500 در این دوره آموزش می‌دهیم. همچنین نحوه نصب تیا پورتال روی سیستم‌های 7 یا 10 یا بالاتر را کار می‌کنیم.
پس از آشنایی با محیط این نرم افزار نحوه کانفیگ یا پیکربندی سخت‌افزار را آموزش می‌دهیم. تنظیمات نرم افزاری پی ال سی بخش بسیار مهمی است که در ادامه به آن می‌پردازیم.که شامل: Ip دادن به پی ال سی ها و یا آدرس دهی ورودی و خروجی دیجیتال و آنالوگ و…است.

پس از این تنظیمات وارد محیط برنامه‌نویسی می‌شویم. بخش دیجیتال کنتاکت‌های (تیغه باز)No و (تیغه بسته) nc دستورات ست، ریست، فلیپ فلاپ‌ها، مقایسه‌کننده تایمرها و کانترها به صورت کاملا عملی آموزش داده میشود. بدین صورت که تمامی این دستورات و نحوه ی کار با آنها توضیح داده شده و باید با استفاده از این المان ها چندین پروژه مختلف را برنامه نویسی کنید.
اما نیاز است که برنامه نوشته شده به‌صورت کامل روی سخت افزار تست شود به همین منظور نحوه دانلود برنامه روی پی ال سی یا آپلود برنامه پی ال سی روی سیستم را هم کار می‌کنیم و تمامی پروژه‌ها کاملا عملی انجام داده می‌شود. انواع سنسورهای آنالوگ و دیجیتال از جمله سنسورهای دما، فشار، التراسونیک، فتوالکتریک، خازنی و… نحوه اتصال آن‌ها به پی ال سی را آموزش می‌بینید.
در ادامه دوره دستوات کاربردی کانورترها یا مبدل‌های اعداد و چگونگی تبدیل اعداد از word به real یا در واقع اعشاری کردن آنها را یاد می‌گیرید. اعمال ریاضی با مقادیر مختلف بخش بسیار مهمی برای دوره پیشرفته است.
یکی از مهم‌ترین قسمت‌ها بررسی فانکشن‌های خاصی مانند fc ها fb ها و db است که در پی ال سی های دلتا که با آن برخورد نداشتیم و در زیمنس بسیار پرکاربرد هستند. ممکن است از این فانکشن‌ها سوالات زیادی داشته باشید و نکات مهمی را باید درباره آن‌ها بدانید.
تمامی این مباحث علاوه بر تست روی شبیه‌ساز برنامه یا همان سیمولیشن باید روی سخت‌افزار هم تست شود و در نتیجه علاوه بر آموزش تئوری کار با سخت افزار و برطرف کردن چالش‌های سخت افزاری را نیز یاد می‌گیرید.

پس از اتمام این دوره چه مهارت‌هایی بدست می‌آورید؟

  1. اجرای پروژه بالابر آسانسورها
  2.  پروژه دستگاه بسته بندی (پکینگ)

  3. اجرا کردن پروژه پرس‌های هیدرولییک

  4. راه اندازی پروژه توزیع و بچینگ

  5.  پروژه برش کاغذ یا مقوا

  6. پروژه آبنما موزیکال

سرفصل آموزش PLC S7-1200 & 1500 مقدماتی زیمنس

  1. تعریف PLC S7 1200 و معرفی انواع مختلف CPU و ماژول‌های مربوط به آن و بیان تفاوت‌های بین این سری و سری‌های دیگر زیمنس
  2. آشنایی با انواع ورودی‌ها و خروجی‌های دیجیتال و آنالوگ و متصل کردن سنسورهای مختلف به آن
  3. کاربرد و استفاده رله در خروجی PLC و مزیت‌های آن و نحوه سیم‌بندی
  4. بررسی ساختمان PLC S7 1200 (شناخت انواع کارت‌ها، تشریح LEDهای روی CPU)
  5. شناخت انواع کارت‌های ورودی و خروجی دیجیتال و بررسی تفاوت بین آن‌ها
  6. نحوه سیم‌بندی کارت‌های دیجیتال و آنالوگ و اتصال سنسورها و عملگرها
  7. معرفی نرم‌افزار Tia portal و ایجاد پروژه در آن
  8. نحوه scale کردن ورودی و خروجی آنالوگ
  9. تحلیل کامل سخت‌افزار و پیکربندی
  10. نحوه کانفیگ کارت‌های دیجیتال و آنالوگ
  11. نحوه آدرس‌دهی ورودی و خروجی‌ها و آشنایی با انواع حافظه‌ها و رجیسترها
  12. تعریف و کاربرد حافظه‌های پایدار و ناپایدار
  13. معرفی سیستم‌های عددی مورد استفاده در PLC
  14. شروع برنامه‌نویسی دیجیتال به همراه ارائه مثال‌های کاربردی و عملی
  15. نحوه آپلود و دانلود برنامه و پسورد گذاری
  16. نحوه کار با شبیه‌ساز و تست برنامه (Simulator)
  17. طریقه اجرای برنامه و پردازش سیگنال‌های آنالوگ ورودی و خروجی PID، PQW و …
  18. نحوه scale کردن سنسورهای خارجی توسط ورودی و خروجی آنالوگ
  19. نحوه نام‌ گذاری المان‌های ورودی، خروجی، حافظه‌ها و…
  20. تهیه جدول PLC tag، Symbol table و…
  21. نحوه استفاده از دستورات لبه
  22. استفاده از جدول cross Refrence
  23. نحوه استفاده از جدول Watch and force table
  24.  استفاده از دستورات مقایسه‌کننده (comprator) شمارنده‌ها (counter)، مبدل‌ها (convertors)، زمان‌سنج‌ها (timers)، دستورات محاسباتی (Arithmetic)، انتقال داده (Move)، جابه‌جایی بیت‌ها (Shift registers) و سایر دستورات برنامه‌نویسی
  25. ارائه مثال‌های کاربردی و مورد استفاده در صنعت

مدرک تحصیلی دوره PLC زیمنس

مدرک معتبر این دوره رزومه آموزشی به حساب می‌آید که با دریافت گواهی اتمام دوره می‌توانید در مراکز مختلف دولتی و خصوصی و همچنین در کارخانه‌ها مشغول به کار شوید. بسیاری از دانشجویانی که قصد مهاجرت دارند می‌توانند با پشت سر گذاشتن دوره و دریافت مدرک آن را ترجمه کنند و در دانشگاه‌های خارج از کشور از آن استفاده کنند. همچنین از این مدرک می‌توان به‌عنوان رزومه کاری برای ارائه به کشور مقصد نیز استفاده کرد.

دوره پیشرفته 1500 & PLC 1200 زیمنس

در دوره پیشرفته 1200 زیمنس ابتدا با انواع ORGANIZATION BLOCK (OB) آشنا می‌شوید. انواع OBهای وقفه مانند OB40 که مربوط به ورودی‌های دیجیتال مربوط است و یا OB30 و OB32 که SCALE زمانی هستند، OBهای تاخیر زمانی و آغاز از زمان مشخص مانند OB10 و OB20 و OBهای خطا و … پس از این که این موارد را کامل آموزش دادیم، به‌صورت SIMULATION یا شبیه ساز خود نرم افزار و به‌صورت کاملا عملی صورت سخت افزار این موارد را تست می‌کنیم و نحوه کارکرد این دستورات را چک می‌کنیم.
پس از آن به سراغ شبکه‌های 1200 می‌رویم که بسیار مبحث مهم وکاربردی هستند. سه روش بسیار مهم در شبکه پی ال سی های 1200 مطرح است.

انواع شبکه‌های صنعتی بررسی شده در دوره

  • روش اول: اصلی ترین روش شبکه کردن به‌صورت (I/O DEVICE) است که مربوط به بخش PROFINET می‌شود.
  • روش دوم: یکی از دیگر روش‌های شبکه که برای شبکه اترنت پی ال سی سری 300 هم متداول است ، روش PUT و GET است .
  • روش سوم: روش اخر شبکه کردن استفاده از توابع خاصی است که برای شبکه در پی ال سی 1200 معرفی می‌شوند. مانند TSEND و TRECIVE بعد از این موارد در کلاس پیشرفته زیمنس 1200 به سراغ نحوه اتصال انکودر به پی ال سی 1200 می‌رویم.

برای این موضوع لازم است با انواع و اقسام انکودرها آشنا شوید و نحوه کار آنها را بررسی می‌کنیم شما با انواع انکودرهای افزایش، سینوسی ، رزلورها و ابسولوت آشنا شده و تفاوت آنها را درک می‌کنید . سپس به سراغ انکودرهای افزایشی رفته و نحوه اتصال آنها را به پی ال سی 1200 بررسی می‌کنید. مهم ترین نکته در این بخش این است که انکودر به‌صورت سخت افزاری در اختیار دانش پذیران عزیز قرار می‌گیرد تا به‌صورت کاملا عملی به پی ال سی متصل کنند و برنامه های خود را تست کنند . توابع مربوط به انکودر در پی ال سی 1200 را به‌صورت کامل بررسی می‌کنیم و مثال هایی که بیشترین کاربرد را در صنعت دارند انجام می‌دهیم.
در این بخش شما می‌توانید انکودر را به بالسکرو متصل کرده و به راحتی این محور را کنترل کنید ، و یا انکودر را به پشت موتور متصل کرده و فرکانس موتور را از طریق دستورات و توابع نرم افزاری که آموزش می‌بینید سرعت موتور را محاسبه کنید.
پس از این موارد به سراغ مبحث PID کنترلر که یکی مهم ترین مباحث در صنعت است، می‌رویم.

PID Controler در پی ال سی‌ 1200 & 1500 زیمنس

بنابراین به بررسی PID CONTROLLER پرداخته و آن را به طور کامل تشریح می‌کنیم. در ادامه به چگونگی استفاده از توابع خاص و نحوه پیاده سازی آنها در پی ال سی 1200 می‌پردازیم.
برای این بخش دو پروژه کاملا عملی در نظر گرفته شده است.
یکی از آنها کنترلر دما می‌باشد که از طریق یک سنسور دما فیدبک می‌گیرد و با هیتر و فن دما را در یک نقطه ثابت نگه می‌دارد. دانش پذیران عزیز از طریق برنامه ای که می‌نویسند و ضرایب pid که خودشان تنظیم می‌کنند دما را کنترل کرده و یا اتوتیون می‌کنند.
اما پروژه بعدی کنترل سطح مایع درون مخزن است . این پک به گونه ای طراحی شده است که به وسیله ی یک لودسل و از طریق pid کنترلر در پی ال سی 1200 میتوانیم سطح مایع را کنترل کنیم.
این پک‌ها در اختیار شما عزیزان قرار می‌گیرد تا به‌صورت کاملا عملی و پروژه محور با آنها کار کنید و چالش ها و سوالات خود را برطرف کنید.
بخش پایانی موشن کنترل است که بسیار مهم و پرکاربرد می‌باشد. با استفاده از این روش می‌توانیم استپ موتورها و سروو موتورها را فرمان دهیم و محورها را کنترل کنیم.لازم به ذکر است که با پی ال سی دلتا و فتک هم می‌توانیم با استفاده از پالس خروجی به سروو فرمان دهیم اما در این بخش یاد می‌گیرید که چگونه با استفاده از پی ال سی 1200 و با استفاده از توابع موشن کنترل به روش ساده تر یک استپ موتور یا سروو موتو را فرمان دهیم و آن را کنترل کنیم.

پس از اتمام این دوره چه مهارت‌هایی بدست می‌آوریم؟

پروژه صفر تا صد کنترل چراغ‌های راهنمایی و رانندگی

با مهارت‌هایی که پس از گذراندن دوره مقدماتی PLC و HMI دلتا بدست می‌آورید می‌توانید پروژه کنترل چراغ‌های راهنمایی و رانندگی را توسط پی ال سی دلتا راه‌اندازی کنید. با به‌ کارگیری دستورات تایمر و بیت‌لاجیک‌ها که در این دوره آموزش می‌دهیم، به راحتی می‌توانید برنامه این پروژه را بنویسید.

پروژه صفر تا صد کنترل چراغ های راهنمایی و رانندگی

کنترل هوشمند روشنایی ساختمان (خانه هوشمند)(smart home)

یکی از پروژه‌های کاربردی‌ای که بعد از پایان این دوره قادر به برنامه‌نویسی و اجرای آن هستید، کنترل هوشمد روشنایی خانه است. کاربرد اصلی PLC در این سیستم این است که بر اساس برنامه داده شده به آن عمل می‌کند و نیازی به نگهداری و مراقبت خاصی ندارد.

کنترل هوشمند روشنایی ساختمان

 

راه‌اندازی دستگاه بسته‌بندی، پکینگ

دستگاه‌های بسته‌بندی یا پکینگ انواع مختلفی دارند. اساس کار برخی از این دستگاه به این شکل است که وزن محصول را اندازه‌ گیری می‌کند و بسته‌بندی موردنظر کاربر را به‌صورت اتوماتیک انجام می‌دهد.

راه اندازی دستگاه بسته بندی

دستگاه‌های سورتینگ

دستگاه‌های سورتینگ براساس پارامترهای مختلفی مثل رنگ، ابعاد، سایز، شکل و جنس محصولات مختلف را دسته‌بندی می‌کند. این کار به واسطه سنسورهای مختلفی که وظیفه انتقال داده‌ها را به PLC دارند، انجام می‌شود. شما در این دوره نحوه کار با سنسورهای دیجیتالی مختلف و نحوه اتصال آن به پی ال سی را آموزش ببینید.

دستگاه‌های سورتینگ

راه‌اندازی انواع میکسرهای صنعتی

میکسرها وظیفه ترکیب مایعات یا جامدات را بر عهده دارند. کنترل این همزن‌ها بر عهده plc است. شما پس از گذراندن این دوره، می‌توانید فرمان روشن و خاموش میکسر، مدت زمان کارکرد آن و تعداد دفعات روشن و خاموش شدن میکسر و… را کنترل کنید.

راه اندازی انواع میکسرهای صنعتی

راه‌اندازی بخشی از سیستم‌های پرکن

راه اندازی بخشی از سیستم های پرکن

دستگاه‌های پانچ یا پرس

دستگاه های پانچ یا پرس

دستگاه‌های چاپ تامپو

دستگاه های تامپو

 

سرفصل های دوره آموزشی پیشرفته 1200 & 1500 زیمنس

  1. معرفی تمام obهای interrupt از جمله: اینتراپت‌های سخت‌افزاری، سایکل زمانی، تاخیر زمانی و…
  2. بررسی کاربرد interrupt در برنامه
  3. اتصال انکودر به PLC s7-1200، پی ال سی s7-1200 کامپکت و معرفی تمام توابع مربوط به انکودر و نحوه محاسبه فرکانس و پوزیشن به‌صورت عملی
  4. معرفی مفهوم PID CONTROL
  5. معرفی توابع PID در PLC S7-1200 به همراه مثال عملی
  6. کنترل دمای محیط از طریق PID همراه با مثال‌های کاربردی و کار عملی
  7. معرفی فانکشن‌های MOTION کنترل برای راه‌اندازی STEP موتور و سروو موتور با استفاده از پالس خارجی به‌صورت عملی
  8. نحوه اتصال دو عدد PLC S7-1200 از طریق شبکه PROFINET
  9. نحوه اتصال HMI DELTA از طریق پورت اترنت به PLC S7-1200

راه‌های ارتباطی نیک صنعت:

  • شماره تماس: 87700210-021 (30 خط)
  • واحد فروش: 09197872783
  • واحد آموزش: 09197872786
  • واحد تعمیرات: 09197872789
  • ایمیل: info@nicsanat.com
  • آدرس شرکت: تهران، خیابان بهشتی، خیابان میرعماد،کوچه پیمانی(یازدهم)، پلاک 17