معرفی تابلو برق بوستر پمپ آتش نشانی و آبرسانی

تابلو بوستر پمپ مخصوص آتش نشانی برای کنترل کردن پمپ های آتش نشانی می‌باشد. بوستر پمپ در واقع از اتصال چندین پمپ در کنار هم تشکیل می‌شود که وظیفه تقویت فشار آب را برعهده دارد. تابلو برق مهم‌ترین و اصلی‌ترین بخش بوستر پمپ است. با طراحی مناسب تابلو برق بوستر پمپ می‌توان عملکرد آن را با حفاظت‌های متفاوت کنترل کرد. راندمان و بازدهی پمپ‌ها به کارکرد تابلو بوستر پمپ مخصوص آتش نشانی وابسته است و به آن بستگی دارد.

اگر نکات استاندارد در زمان طراحی و مونتاژ تابلو برق اجرا شود، عملکرد بهینه تابلو برق کاملا تضمین می‌شود. زمانی‌که برای خرید تابلو برق بوستر پمپ آبرسانی وآتش نشانی اقدام می‌کنید، حتما به موارد استاندارد تابلو بوستر پمپ اهمیت دهید. طراحی و مونتاژ تابلو بوستر پمپ آتش نشانی در کارکرد آن بسیار تاثیر گذار است. در بوستر پمپ، پمپ ها به‌صورت موازی با یک دیگر اتصال دارند و با اتصالات موازی پمپ‌ها، کمترین میزان انرژی مصرف می‌شود و بالاترین بازدهی را دارد. تابلو برق پمپ آتش نشانی برای هماهنگ کردن سیستم مکانیکی و الکتریکی استفاده می‌شود.

تابلو برق پمپ آبرسانی به‌صورت اتوماتیک فشار آب را تامین می‌کند. وقتی فشار آب کم شود، کنترلر به تابلو برق دستور می‌دهد که پمپ‌ها فشار آب را افزایش دهد. وقتی فشار آب به میزان مطلوب خود رسید، پمپ‌ها به‌صورت اتوماتیک خاموش می‌شوند. اگر در سیستم مشکلی ایجاد شود، رله‌ها به‌صورت محافظتی عمل می‌کند و پمپ را از مدارات خارج می‌شود تا به سیستم کمترین آسیب وارد شود.

اجزا تشکیل دهنده تابلو برق بوستر پمپ

اجزا تابلو بوستر پمپ شامل موارد زیر است:

  1. اینورتر
  2. کنترل فاز
  3. کنترل
  4. کلید مینیاتوری
  5. فیوز فرعی و اصلی
  6. ترمینال
  7. سوئیچ
  8. تایمر
  9. رله
  10. کنتاکتور
  11. کنترل سطح
  12. فریم و قاب

کنتاکتور وظیفه قطع و وصل برق به پمپ را برعهده دارد و رله برای حفاظت و کنترل سیستم به‌کار می‌رود. فیوز برای حفاظت تجهیزات در برابر اضافه جریان است. سوئیچ‌ها برای کنترل تنظیمات و کنترل دستی سیستم و همچنین تایمرها برای تنظیم کردن زمان کارکرد پمپ‌ها استفاده می‌شود. از ترمینال‌ها برای اتصالات کابل‌ها و سیم‌ها و اینورتر برای کنترل سرعت پمپ و همچنین برای بهینه سازی در مصرف انرژی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مهم ترین بخش‌های تابلو برق بوستر پمپ

مهم ترین بخش‌های تابلو بوستر پمپ که قابلیت کنترل دارد، مربوط به مدارات فرمان، نقشه سیم بندی و سیم کشی است. طراحی مدارات مناسب می‌تواند کارکرد بوستر پمپ را افزایش می‌دهد. افزایش کاکرد تابلو بوستر پمپ باعث می‌شود استهلاک مکانیکی و الکتریکی را کاهش یابد. در طراحی مدارات فرمان ابتدا باید هدف و الگو بوستر پمپ را مشخص نمایید. طراحی و مونتاژ تابلو بوستر پمپ آبرسانی با طراحی و مونتاژ تابلو بوستر پمپ آتش نشانی متفاوت است. برای طراحی آن باید الگو و هدف مصرف آن تعیین شود. به‌طور مثال اگر بوستر پمپ برای آبرسانی منازل مسکونی و خانگی باشد، باید بتواند به‌صورت دائم آب آپارتمان را تامین کند تا آب فشار کافی را داشته باشد.

انواع مدارات فرمان بوستر پمپ

همان طور که بیان کردیم که طراحی و هدف بوستر پمپ آتش نشانی با آبرسانی تفاوت دارد؛ نقشه مدارات فرمان بوستر پمپ در اتش نشانی و آبرسانی کاملا متفاوت است. در بوستر پمپ آتش نشانی فقط در مواقع ضروری وظیفه تامین و تقویت فشار آب را دارد. هنگام وقوع حادثه بیشترین توان در مدارات فرمان تابلو برق بوستر پمپ آتش نشانی در نظر گرفته می‌شود. در زمان حادثه یک عدد پمپ آماده وجود دارد تا هنگام آتش سوزی، کاهش فشار آب اتفاق نیفتد. مدارات فرمان در بوستر پمپ آبرسانی باید به روشی طراحی شود تا آب به‌صورت 24 ساعته و شبانه روزی برای آپارتمان تامین شود. برای نصب و مونتاژ تابلو برق بوستر پمپ با کارشناسان نیک صنعت تماس حاصل فرمایید.

مدارات فرمان بوستر پمپ خانگی در دو مدل متغیر و ثابت طراحی می‌شود. طراحی مدارات فرمان بوستر پمپ متغیر سخت‌تر از طراحی مدارات فرمان بوستر پمپ ثابت است. در مدارات فرمان ثابت، اینورتر وظیفه کنترل را برعهده دارد. مدارات فرمان در بوستر پمپ آتش نشانی در دو نوع الکترومکانیکی و الکترونیکی با دور ثابت است.

قیمت تابلو برق بوستر پمپ

تابلو بوستر پمپ به دلیل کنترل جریان ورودی یکی از مهم‌ترین تجهیزات است که در صنایع و کاربری‌های مختلف کاربرد دارد. قیمت این تچهیزات تابلو برق با توجه به نوع برند و کارکرد آن‌ها متفاوت است. قیمت تابلو برق بوستر پمپ با توجه عوامل مختلفی مانند جنس محفظه، مساحت، ابعاد، کیفیت محصول تغییر می‌کند. برای مونتاژ تابلو بوستر پمپ می‌توانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

مزایا خرید تابلو برق بوستر پمپ

اولین نکته در خرید بوستر پمپ، به متریال و مواد به کار رفته در ساخت آن توجه لازم را داشته باشید. به وزن و ابعاد محصول، نحوه نصب، دما محیط، میزان تطبیق پذیری تابلو، رطوبت، مقاومت محصول در مقابل سرما، گرما، گرد و خاک توجه کنید. مزایا تابلو برق بوستر پمپ آبرسانی به افزایش طول عمر پمپ‌ها، بهینه سازی انرژی، حفاظت از سیستم و پایداری فشار آب است. از مزایا تابلو بوستر پمپ آتش نشانی می‌توان حفاظت از مال و جان و همچنین افزایش اطمینان در اطفاء حریق اشاره کرد.